Nyhtökaurabolognese uunissa
Ainekset
Valmistus
Säädä uuni 190 asteeseen. Kuori ja raasta tai kuutioi porkkanat. Silppua sellerinvarret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuullota kasviksia öljyssä padassa tai uuninkestävässä kattilassa sekoitellen 2 minuuttia. Lisää nyhtökaura, murustele sitä pienemmäksi haarukalla ja paista 2 minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.
Kypsennä bolognesekastiketta uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen aikana ja lisää vettä tarvittaessa. Tarjoa nyhtökaurabolognese spagetin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
291
1218
14,0 g
2,0 g
15,0 g
9,3 g
6,8 g
22,0 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli