Mikä on matkailuautoilun suola? Kokenut karavaanari vastaa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mikä on matkailuautoilun suola? Kokenut karavaanari vastaa

Mikä on matkailuautoilun suola? Kokenut karavaanari vastaa

Kahdeksantoista ABC-asemaa ympäri maata tarjoaa viihtyisän yöpaikan asuntoautoilla ja asuntovaunuilla liikkuville.

Jaa Somessa
Teksti
Jenni Uusilehto
Kuvat
SOK

"Parasta on matkanteko. Voi etsiä kivan paikan, olla niin kauan kuin huvittaa ja vaihtaa, kun siltä tuntuu. Hurahdin tähän 30 vuotta sitten", kuvailee karavaanari Leena Paavola matkailuautoilun suolaa.

Matka taittuu kaksin miehen Rauno Paavolan kanssa, mutta joskus mukana kulkevat myös lapsenlapset, kuten Veikka Paavola. Kesälomalla suuntana on yleensä Lappi tai Norja. Matkan varrella Paavola arvostaa helppoutta.

"Yövymme usein ABC:n matkaparkeissa, koska ne sijaitsevat sopivasti reitin varrella. Illalla myöhään saa vielä ruokaa, ja aamulla voi tankata kunnon aamupalan ennen kuin lähtee ajamaan."

ABC-matkaparkki palvelee

  1. Kahdeksantoista ABC-asemaa ympäri maata tarjoaa matkaparkkipalvelua asuntoautoilla ja -vaunuilla liikkuville matkailijoille.
  2. Yö maksaa S-Etukortilla tai SF-Caravan ry:n jäsenkortilla 5 €/vrk (muille 10 €/vrk). Hinta sisältää pysäköintitunnuksen ja -paikan.
  3. Katso asemien sijainti osoitteesta www.abcasemat.fi.
Julkaistu: 24.5.2016
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa