Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Una Hirvilammi, myymäläpäällikkö, Marks & Spencer Jyväskylä, Osuuskauppa Keskimaa

Muodikas mahdollisuus

Teksti:
Enna Koivunen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.10.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Jyväskylän Sokoksen Marks & Spencer -myymälän myymäläpäällikkö on innoissaan haastavasta työstään.

"En ollut uskoa onneani, kun kuulin, että Jyväskylään tulee kansainvälinen muotiketju. Työskentelin tuolloin neljättä vuotta Sokoksella myyntipäällikkönä. Tavaratalon yhteyteen avattavaan Marks & Spencer -myymälään haettiin myymäläpäällikköä, ja suureksi ilokseni minut valittiin tehtävään.

Esimiehen tehtävät ovat tärkein osa työtäni. Hyvä ilmapiiri henkilökunnan kesken välittyy asiakkaalle asti. Alkusyksystä eräs nuori kesätyöntekijä tuli kiittämään ja kertomaan, että työskentelisi meillä mielellään seuraavanakin vuonna. Tällaiset hetket ovat todella palkitsevia. On hienoa päästä kokoamaan tiimi ja luomaan hyvää yhteishenkeä uuteen myymälään.

Pääsin kuukaudeksi työharjoitteluun Marks & Spencerille Glasgow'hun, Skotlantiin. Oli hyödyllistä tutustua paikan päällä tuotteisiin, esillepanoon ja asiakaspalveluun. Ne tekivät minuun suuren vaikutuksen. Monipuolisessa valikoimassa on runsaita ja värikkäitä kuoseja sekä naisellisia leikkauksia, mutta myös omaa tyyliäni lähempänä olevia yksinkertaisen tyylikkäitä asuja.

Tällä hetkellä tavoitteeni on saada ketjun toiminta onnistuneesti käyntiin Jyväskylässä. Tehtävä on haastava, mutta olen siitä hyvin innoissani. Muoti on aina ollut intohimoni. Olen onnekas, että saan tehdä töitä sen parissa."

_Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden
 ammattilaisten tarinoita._

Lisää aiheesta