Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sisustusmyyjä neuvoo: Näin uudistat kotisi pikkunikseillä

Teksti:
Katja Palomäki
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Sokos Helsingin kodin osaston myyjä Elina Leikas kertoo, kuinka koti kohenee hetkessä.

"Tykkään työskennellä kodin osastolla, koska sisustaminen on inspiroivaa. Olen innokas sisustaja itse. Meillä on kotona remontti meneillään, ja saan laittaa kaiken uusiksi. Vinkkejä sisustuksen yksityiskohtiin etsin netistä ja Sokoksen esillepanoista.

Tanskalaisen sisustusmerkin House Doctorin valikoimissa on nyt paljon luonnonmateriaaleja, marmoria ja betonia. Ja Coincasasta tulee syksyllä kivoja tuotteita kattauksiin. Yksinoikeudella Sokoksissa myytävästä italialaisesta Coincasasta löytyy ylipäätään mielenkiintoisia tuotteita keittiöön ja koko kotiin.

Hauska uutuus on Kreafunkin bluetooth-kaiutin valolla. Myös Nicolas Vahén mausteet ja öljypullot ovat kauniita keittiössä ja hyviä lahjaviemisiä."

Elinan sisustusvinkit

  1. Uudista kodin tekstiilit. Vaihda tyynynpäälliset ja verhot. Korosta syksyn väripilkkuja oranssista violettiin. Aseta sohvan päälle kutsuvasti paksu torkkupeitto.
  2. Valaise kynttilöillä ja sisustuslampuilla. Luo tuoksukynttilöillä tunnelmaa arjen keskelle.
  3. Vaihda järjestystä. Muuttamalla tavaroiden paikkaa piristät sisustusta.

Lisää aiheesta