Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaisa Venermo, asiakkuuspäällikkö, SOK Asiakkuus, SOK

Yhteisellä asialla

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
SOK:n asiakkuuspäällikkö toimii linkkinä asiakasomistajien ja yhteistyökumppaneiden välillä.

"Yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän etu- ja palvelutarjontaa. Työssäni vastaan matkailualan valtakunnallisista kumppanuuksista ja etupartnereista sekä sponsorointikohteiden tavoitteiden ja pelisääntöjen toteutumisesta.

Matkailuala ja eri järjestöjen vastuullisuustyö, joka palvelee yhteiskuntaa, ovat minulle lähellä sydäntä. Sellaista työtä on ilo tehdä.

Suunnittelemme yhteistyökumppaneiden kanssa, mitä etuja ja palveluja eri asiakkaillemme olisi hyödyllistä tuottaa. Toimin ikään kuin yhdistävänä lenkkinä asiakkaiden ja kumppaneiden välissä.

Viikoittaisena tavoitteenani on löytää vähintään yksi kehitysidea, miten parantaa asiakasomistajien tietoisuutta partnereidemme laajasta palvelutarjonnasta.

SPR on eräs pitkäaikaisista vastuullisuuskumppaneistamme. Yhteinen teemamme on arjen turvallisuuden edistäminen perheissä.

Syyskuussa olemme perinteisesti mukana Nälkäpäivä-keräyksessä, jolloin Punaisen Ristin lipaskerääjät liikkuvat S-ryhmän toimipaikoissa ympäri Suomen. Nälkäpäivää vietetään 18.–20. syyskuuta."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden_
ammattilaisten tarinoita._

Lisää aiheesta