Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siivousyrittäjä Tuulia Sundell käy Riihimäen ABC:lla aamukahvilla miehensä ja työparinsa Markon kanssa.

ABC-kantis Tuulia Sundell: "Treenaan poseerauksia korkkareissa"

Teksti:
Anna Tommola
Kuvat:
Jussi Helttunen
Julkaistu: 2.10.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Yhteishyvä tapasi Riihimäen ABC-asemalla siivousyrittäjä Tuulia Sundellin, joka jakaa ympäripyöreät työpäivät miehensä Markon kanssa, mutta jaksaa vielä auto- ja fitness-kisojakin.

"Joka aamu viideltä aloitetaan työt. Kahdeksalta käydään jo kahvitauolla. Jossain välissä käyn salilla. Monesti illallakin lähdetään keikalle. Päivät ovat 10–12-tuntisia.

Meillä on ollut siivousfirma 16 vuotta. Emme mainosta, mutta aina puhelin soi. Asiakkaat tykkäävät, kun perhefirmasta tietää, kuka tulee.

Meillä on 8-vuotias poika ja asumme saman katon alla vanhempieni kanssa. Se helpottaa arkea. Monesti Veeti lähtee mukaan vaikka pihaan pyöräilemään, jos illalla on töitä. Hän on tottunut, että äiti on aina töissä.

Kesälomaa vietin viimeksi 2003. Muistan sen kuin eilisen! Viikonloput pidämme kyllä vapaina, ja kesällä voi siirtää jonkun työn ja mennäkin Särkänniemeen.

Olen ajanut jokamiesluokassa kilpaa 12 vuotta. Marko tekee minulle autot. Nyt ajan vähemmän: harjoittelen Jari Bull Mentulan valmennuksessa body fitness -kisoihin. Treenaan kotona poseerauksia korkkareissa.

Minusta on tullut tällainen, ajaudun kaikkeen. Pitää tehdä asioita, kun voi. Koskaan ei tiedä, milloin on viimeinen päivä.

Marko on antanut minun mennä. Ei näin pystyisi elämään, jos hän ei venyttäisi siimaa. Ei me edes tapella. Marko vain sanoo kolmesti viikossa, että miten sä voit olla niin vaikea."

Kahvilla

Tuulia Sundell, 38, Tervakoski

  • Kahvin juon: Puolen litran pahvikupista.
  • Kahvin kanssa: Keno.
  • Pöydässä: Mies ja molempien kännykät.

ABC Riihimäki

  • Palvelut: aamiainen, noutopöytä, lasten leikkipaikka, ruokakauppa, ABC-mobiilitankkaus, Hesburger.

Sarjassa käymme kahvilla ABC-asemalla jossain päin Suomea.

Lue sarjan aiemmat osat

Lisää aiheesta