Poussan perheessä leipominen ja ruuanlaitto on ollut aika koko perheen yhteinen harrastus. Lauantaisin noudatettiin sääntöä, että perheen kolme teini-ikäistä saa lähteä omiin menoihinsa, kun on syöty perheen kesken. Familydinneriksi kutsuttu ateria suunniteltiin ja kokattiin yhdessä.
Erikan aloitettua catering-toiminnan, keittiöön värvättiin avuksi niin veljet, vanhemmat kuin kummitkin. Isä Sakari kertoo illasta, jolloin tuolloin 13-vuotias pikkuveli oli Erikan apupoikana. Erika oli pistänyt pikkuveljen grillaamaan 13 kiloa kanaa ja tekemään tomaatti-mozzarellasalaattia sadalle hengelle.
”En jää enää ikinä kahdestaan Erikan kanssa”, pikkuveli oli tokaissut vanhempien palattua kotiin.
Menestysresepti-kilpailun voittanut suolainen suklaahippukeksi on ollut Poussan lempiresepti jo vuosien ajan. Niitä hän on leiponut niin naapurustolle kuin sukulaisten ja ystävien juhliin. Nyt keksejä on saatavilla valmiiksi paistettavana taikinana kahdessa eri maussa: suolaisen suklaan rinnalla on maapähkinävoi.
Vanhemmat aikovat olla ensimmäisinä kaupan pakastealtaan luona ostamassa tyttären tuotteita.
”Ylpeys on sana, joka tulee ensimmäisenä mieleen. Lähetämme kaikille sukulaisille ympäri Suomen rahaa, että käykää ostamassa!”, Carita ja Sakari Poussa vitsailevat.