Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nämä uutuudet löytyvät nyt ruokakauppojen hyllyiltä – mukana Suomalainen menestysresepti 2024 -voittaja!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK, Valmistajat
Julkaistu: 23.1.2024
|
Muokattu: 24.1.2024
Kaupan hyllyillä kohisee, kun joukko vuoden kiinnostavimpia uutuustuotteita on tullut myyntiin S-ryhmän ruokakauppoihin. Suomalainen menestysresepti 2024 -ohjelmasta tutut Bakerika-pakastekeksitaikina, Köftis-bulgurpiirakka, Twisted Oats -tuorepuuro, Kalawursti-makkara, Rebl eats -leipä sekä Tofunkaltainen härkäpavusta ovat nyt maisteltavissa kautta maan.

» Kaikki Suomalainen menestysresepti 2024 -tuotteet löydät kätevästi koostettuna S-kaupat -palvelusta. Tilaa uutuudet vaikka suoraan kotiovellesi!

Voittaja! Bakerikan pakastekeksitaikinat

Paistovalmiista taikinasta voi paistaa kotona helposti herkullisia suklaahippukeksejä, jotka ovat reunoilta rapeita, keskeltä pehmeitä. Makuja ovat Salted Chocolate Chip ja Peanut Butter Chocolate Chip. Pakkauksesta saa kuusi keksiä, joita paistetaan uunissa 8–10 minuuttia. Paistovalmiit keksitaikinat löytyvät kaupan pakasteosastolta.

Vöner Köftis -piirakka

Köftis-bulgurpiirakka yhdistää suomalaisen ja turkkilaisen keittiön maut. Bulgurvehnäkuorisen piirakan täytteenä on vöner-kasviproteiinia ja runsaasti mausteita. Köftiksiä voi ostaa paistopisteeltä tai kuuden piirakan pakkauksessa pakasteena.

Mums Twisted Oats -tuorepuurot

Vegaaninen, kaurapohjainen tuorepuuro Twisted Oats käy aamu- ja välipalasta. Makuja on kaksi: suklaabrownie ja omena-kinuskipulla. Puuroissa ei ole lisättyä sokeria tai makeutusainetta.

Rebl eats -täytetyt leivät

Täytettyjä kasvisleipiä on kolmea makua: Spicy Italian on vehnäleipä vegepepperonilla, Smokey BBQ:ssa kauraleivän välistä löytyy nyhtöhernettä ja Ruis-porkkalassa täytteenä on savustettua ja merisuolattua porkkanaa.

Herkkä Snacks Tofunkaltainen

Tofunkaltainen on kotimaisesta härkäpavusta tehty soijaton proteiininlähde ruoanlaittoon. Tuoteperheestä löytyy kaksi makua: naturel ja läpeensä maustettu valkosipuli & yrtit. Tuotteet voi valmistaa esimerkiksi paistamalla pannulla noin 4 minuuttia.

Norron Kalawursti-makkarat

Kalawursti on suomalaisesta kirjolohesta ja villikaloista tehty makkara vegekuoressa. Makuja on kaksi: savuinen ja lempeän tulinen chorizo sekä meiramilla ja sitruunalla höystetty bratwurst. Pakkauksessa on neljä makkaraa, ja niitä voi käyttää kuten perinteisiä makkaroita

Lue lisää Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailusta