4 x hauskat suklaamunareseptit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nutella-rahkalla täytetyt suklaamunat

4 x hauskat suklaamunareseptit

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.4.2020
Muokattu: 31.8.2020
Suklaamunia tulee pääsiäisen aikaan syötyä yksi jos toinenkin, mutta ne sopivat mainiosti myös leivontaan ja jälkiruokiin. Suklaamunasta saa suloisen kulhon mousselle, yllätyksen kaakaon sekaan sekä herkullisen koristeen brownien päälle.

Suklaamunabrownie

Tämä pääsiäisbrownie on todellinen suklaanystävän suosikki. Brownietaikinaan kätkeytyy suklaapatukan puolikkaita. Varaa suklaapatukoita ja suklaamunia myös koristeluun – ja ota lapset mukaan koristelemaan!

Suklaamunakaakao

Pääsiäisen makein juoma tehdään näin: laita lasin pohjalle puolikas maitokreemitäytteisestä suklaamunasta ja kaada päälle kuumaa maitoa. Koristele pääsiäiskaakao kermavaahdolla ja karkeilla. Nonparellein koristeltu lasinreunus ja vaahtokarkkipilli viimeistelevät kokonaisuuden. Kaakaoiden tuunaaminen on hauskaa puuhaa, josta perheen teinitkin varmasti innostuvat.

Nutella-rahkalla täytetyt suklaamunat

Täytä suklaamunan puolikkaat nutellalla, rahkalla ja karkkirouheella. Herkullinen suupala maistuu kahvin kanssa.

Mangomoussella täytetyt suklaamunat

Mangovaahdollaa täytetyt suklaamunat on helppo koko perheen pääsiäisjälkkäri. Sekoita mousse mangorahkasta ja kermavaahdosta, mausta sitruunalla ja tomusokerilla. Leikkaa pois suklaamunan lakkiosa, jotta saat täytettyä munat. Suloisen jälkiruoan voi laittaa tarjolle munakuppeihin.

Katso kaikki pääsiäiseen