Halkaise suklaamunat varovasti veitsellä saumaa myöten.
Mittaa pähkinä-kaakaolevite ja rahka kulhoon. Sekoita ja lisää puolet suklaarouheesta.
Lusikoi massa pursotinpussiin ja pursota suklaamunanpuolikkaisiin. Viimeistele lopulla karamellirouheella. Koristele mintulla halutessasi.
Vinkki: Voit käyttää koristeluun myös muita makeismuruja ja nonparelleja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
278
1163
14,5 g
8,5 g
30,0 g
27,5 g
1,0 g
6,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (Nutella),
Minttua, halutessasi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli