Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Töhnämunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee pääsiäisen töhnämunat itse! Pikajälkkärin täyte syntyy Nutellasta, rahkasta ja karkkirouheesta. Pursota töhnä suklaamunanpuolikkaisiin ja herkuttele.

Ainekset

2 kpl
Suklaamunaa
1/2 dl
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (nutella)
1/2 dl
Maitorahkaa
1/4 dl
(¼ dl) piparminttusuklaakaramellirouhetta (marianne crush)
Minttua, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Halkaise suklaamunat varovasti veitsellä saumaa myöten.

2 kpl
Suklaamunaa
2

Mittaa pähkinä-kaakaolevite ja rahka kulhoon. Sekoita, ja lisää puolet karamellirouheesta.

1/2 dl
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (nutella)
1/2 dl
Maitorahkaa
1/4 dl
(¼ dl) piparminttusuklaakaramellirouhetta (marianne crush)
3

Lusikoi massa pursotinpussiin ja pursota suklaamunanpuolikkaisiin.

4

Viimeistele lopulla karamellirouheella. Koristele mintulla halutessasi.

1/4 dl
(¼ dl) piparminttusuklaakaramellirouhetta (marianne crush)
Minttua, halutessasi
5

Vinkki: Voit käyttää koristeluun myös muita makeismuruja ja nonparelleja.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 19.3.2018
|
Muokattu: 23.3.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

278

1163

14,5 g

8,5 g

30,0 g

27,5 g

1,0 g

6,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (nutella),

Minttua, halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli