Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Töhnämunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee täytetyt pääsiäismunat itse! Pääsiäisen pikajälkkärin täyte syntyy Nutellasta, rahkasta ja karkkirouheesta. Pursota töhnä suklaamunanpuolikkaisiin ja herkuttele.

Ainekset

2 kpl
Suklaamunaa
1/2 dl
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (Nutella)
1/2 dl
Maitorahkaa
1/4 dl
piparminttusuklaarouhetta (Marianne crush)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise suklaamunat varovasti veitsellä saumaa myöten.

2 kpl
Suklaamunaa
2

Mittaa pähkinä-kaakaolevite ja rahka kulhoon. Sekoita ja lisää puolet suklaarouheesta.

1/2 dl
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (Nutella)
1/2 dl
Maitorahkaa
1/4 dl
piparminttusuklaarouhetta (Marianne crush)
3

Lusikoi massa pursotinpussiin ja pursota suklaamunanpuolikkaisiin. Viimeistele lopulla karamellirouheella.

Vinkki: Voit käyttää koristeluun myös muita makeismuruja ja nonparelleja.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 11.7.2018
|
Muokattu: 21.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

278

1163

14,5 g

8,5 g

30,0 g

27,5 g

1,0 g

6,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (Nutella).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli