Vaahdota kerma ja laita se pursotinpussiin. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Kuumenna maito kiehuvaksi. Laita nonparellit lautaselle. Koristele lasit kastamalla reunat ensin valkosuklaaseen ja sitten nonparelleihin.
Halkaise töhnämunat suklaan pinnalla olevan sahakuvion kohdalta. Näin saat kustakin munasta kaksi osaa: isomman täyteosan ja pienen tyhjän kansiosan.
Laita jokaisen lasin pohjalle isompi munan puolikas. Kaada päälle kuuma maito ja odota noin 30 sekuntia, jotta suklaa pehmenee. Sekoita. Pursota päälle kermavaahtoa. Nosta toinen munan puolikas kerman päälle ja täytä karkeilla. Aseta lasiin pari värikästä pilliä.
Pujota vaahtokarkkeja pilliin koristeeksi ja nosta kaakaolasi tarjolle värikkääseen muffinivuokaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
852
3564
47,3 g
30,5 g
93,0 g
85,5 g
—
13,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieniä karamelleja ja vaahtokarkkeja,
Pillejä,
Värikkäitä muffinivuokia, halutessasi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli