Täytetyt suklaamunat | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täytetyt suklaamunat

Täytetyt suklaamunat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Täytä suklaamuna sitruunaisella mangomoussella. Suklaamunajälkiruoka kruunaa pääsiäisen ajan aterian tai kahvihetken.

Ainekset

8 kpl
Suklaamunaa

mangomousse

1 kpl
(150 g) mangorahkaa
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 rkl
Sitruunan mehua
1/2 dl
Tomusokeria
1 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista mangomousse. Mausta rahka sitruunan kuorella ja mehulla sekä tomusokerilla. Vaahdota kerma ja nostele rahkan joukkoon.

Leikkaa suklaamunista lakkiosa pois pienellä, sahalaitaisella veitsellä varovasti viilaten niin, että saat yllätyskapselin poistettua. Täytä munat vaahdolla.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.3.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2417

578

33,3 g

19,9 g

58,0 g

55,0 g

2,3 g

10,4 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (150 g) mangorahkaa,

Sitruunan raastettu kuori,

1 rkl Sitruunan mehua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli