Valmista mangomousse. Mausta rahka sitruunan kuorella ja mehulla sekä tomusokerilla. Vaahdota kerma ja nostele rahkan joukkoon.
Leikkaa suklaamunista lakkiosa pois pienellä, sahalaitaisella veitsellä varovasti viilaten niin, että saat yllätyskapselin poistettua. Täytä munat vaahdolla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2417
578
33,3 g
19,9 g
58,0 g
55,0 g
2,3 g
10,4 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 prk (150 g) mangorahkaa,
Sitruunan raastettu kuori,
1 rkl Sitruunan mehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli