Täytetyt suklaamunat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt suklaamunat

Täytetyt suklaamunat
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Täytä suklaamuna sitruunaisella mangomoussella. Suklaamunajälkiruoka kruunaa pääsiäisen ajan aterian tai kahvihetken.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Suklaamunaa

MANGOMOUSSE

1 kpl
(150 g) mangorahkaa
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 rkl
Sitruunan mehua
1/2 dl
Tomusokeria
1 dl
Kuohukermaa

Näin teet

1

Valmista mangomousse. Mausta rahka sitruunan kuorella ja mehulla sekä tomusokerilla. Vaahdota kerma ja nostele rahkan joukkoon.

Leikkaa suklaamunista lakkiosa pois pienellä, sahalaitaisella veitsellä varovasti viilaten niin, että saat yllätyskapselin poistettua. Täytä munat vaahdolla.

Resepti
Katri Shröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.3.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g464 g
Proteiinia10 g83 g
Rasvaa33 g266 g
Kuituja2 g18 g
Energiaa kj2417 19336
Energiaa kcal578 4620

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (150 g) mangorahkaa

  • Sitruunan raastettu kuori

  • 1 rkl Sitruunan mehua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g464 g
Proteiinia10 g83 g
Rasvaa33 g266 g
Kuituja2 g18 g
Energiaa kj2417 19336
Energiaa kcal578 4620

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (150 g) mangorahkaa

  • Sitruunan raastettu kuori

  • 1 rkl Sitruunan mehua

Resepti
Katri Shröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.