Säädä uuni 190 asteeseen. Vuoraa noin 20 x 30 cm:n kokoinen uunivuoka leivinpaperilla. Taita suklaapatukat paloiksi ja puolita palat.
Sulata margariini ja taloussuklaa varovasti vähän kerrallaan, välillä sekoitellen mikrossa. Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Riko munat joukkoon ja vatkaa tasaiseksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Kääntele taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan. Ripota suklaapalat päälle. Kypsennä kakkua uunin keskitasolla 18 minuuttia, tarkista kypsyys tikulla ja kypsennä tarvittaessa vielä pari minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.
Koristele jäähtynyt brownie suklaapaloilla ja rikotuilla suklaamunilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1715
410
21,8 g
9,0 g
42,8 g
34,0 g
0,9 g
10,3 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suklaamunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli