Säädä uuni 190 asteeseen. Vuoraa noin 20 x 30 cm:n kokoinen uunivuoka leivinpaperilla. Taita suklaapatukat paloiksi ja puolita palat.
Sulata margariini ja taloussuklaa varovasti vähän kerrallaan, välillä sekoitellen mikrossa. Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Riko munat joukkoon ja vatkaa tasaiseksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Kääntele taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan. Ripota suklaapalat päälle. Kypsennä kakkua uunin keskitasolla 18 minuuttia, tarkista kypsyys tikulla ja kypsennä tarvittaessa vielä pari minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.
Koristele jäähtynyt brownie suklaapaloilla ja rikotuilla suklaamunilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
410
1715
21,8 g
9,0 g
42,8 g
34,0 g
0,9 g
10,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suklaamunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli