Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

8 digipalvelua, jotka helpottavat lomaasi

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Edessä lomareissu ja monta tylsää tuntia autossa? Anna S-ryhmän digitaalisten palvelujen viihdyttää mökki- tai muulla matkalla ja tehdä lomastasi entistä sujuvampi!

1. Ota eduista kaikki irti

S-mobiili on parasta matkaseuraa ympäri Suomen. Sovelluksesta tarkistat nopeasti bonustilanteesi sekä sinulle suunnatut edut ja tapahtumat. S-mobiili tunnistaa, missä päin liikut, ja näyttää sinulle paikallisia etuja.

Lataa maksuton S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta. Jos haluat S-Pankin pankkipalvelut käyttöösi, kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla.

2. Tankkaa helposti kännykällä

Lomasi automatka käynnistyy helposti ABC-mobiilitankkauksella. Tankkaaminen vaatii vain kolme painallusta älypuhelimella, eikä lompakkoa tarvitse kaivaa esiin lainkaan. Palvelun avulla voit myös navigoida lähimmälle ABC-asemalle.

Mobiilitankkaus toimii S-mobiili-sovelluksessa, kun olet ladannut tai päivittänyt sen ja syöttänyt oman S-Etukortti Visan tiedot. Palvelu laajenee hiljalleen valtakunnalliseksi.

3. Tee kauppalista valmiiksi

Apukuski voi laatia loman ruokalistan valmiiksi Foodie.fi:ssä, josta löytyy S-ryhmän ruokakauppojen tuote- ja hintatiedot myymälöittäin.

Valmiin ruokalistan avulla säästää aikaa eikä mukaan lähde turhia heräteostoksia. Sitten vain auto parkkiin lähempänä määränpäätä, ostoskärryt nopeasti täyteen ja matka jatkuu!

4. Tilaa ruoat ennakkoon

Homma menee vieläkin helpommaksi, kun tilaat mökkireissun ruoat valmiiksi. Voit noutaa ne matkalla lähiseudun marketista.

Foodie.fi:stä löytyy myös ruoan verkkokauppa, joka toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Lahdessa, Raisiossa, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Kokkolassa. Tarkasta palvelusta, kuuluuko lomapaikkasi verkkokaupan toimitusalueeseen.

5. Suunnittele herkullinen menu

Yhteishyvä.fi:ssä on yli 5 000 reseptiä, joista löydät syötävää koko perheelle. Automatkan voi käyttää reseptien selailuun ja mökkimenun suunnitteluun. Voit rajata reseptejä ruokavalioiden ja omien mieltymysten mukaan.

6. Yövy puhtaissa lakanoissa

Jos mökkeilysää näyttää siltä, että kuivempi meno voisi olla kivempaa, kannattaa varata yö tai pari hotellissa. Huonevaraus onnistuu tien päällä, kun naputtelet osoitteeksi Sokoshotels.fi.

Suuntaa vaikka täysin uuteen kohteeseen, sillä S-ryhmän hotelleja on kymmenillä paikkakunnilla ympäri maata.

7. Stoppaa ja syö hyvin

Ruokatauon aika? -S-ryhmän ravintolatarjontaan ympäri Suomen voit tutustua Raflaamo.fi:ssä.

Selaa etukäteen menuja, tarkasta ravintoloiden aukioloajat ja tee pöytävaraus koko matkaseurueelle.

S-ryhmän ravintolat ovat perheystävällisiä. Useassa ravintolassa on lapsille oma menu. Jos lastenlistaa ei löydy,  voi esimerkiksi aikuisten  annokset puolittaa lapsille sopiviksi.

8. Toteuta työleiri helpommin

Kodinterra.fi on lomaremontoijan digitaalinen paratiisi. Viimeistelemätön mökkiremontti on helppo saattaa loppuun tilaamalla remppatarvikkeet noudettavaksi matkan varrella olevasta Kodin Terrasta. Vielä helpompi vaihtoehto on tilata kuljetus suoraan mökin pihaan.

Isommista uudistuksista unelmoiville on tarjolla esimerkiksi uusi laituri, palju tai kuivakäymälä. Myös uuden piharakennuksen tai terassin rakentaminen alkaa vauhdilla, kun pihakivet ja laudat toimitetaan muutamassa päivässä perille.

Palvelua myös digipaastoilijalle

Jos haluat viettää lomallasi aikaa ilman kännykkää, palvelevat S-ryhmän toimipaikat sinua laajoin aukioloajoin viikon ympäri. Jääkaapin saa täyteen aikaisin aamulla tai myöhään illalla.

S-Pankki on tuonut pankkipalvelut sinne, missä asiakasomistajat hoitavat muutkin päivittäiset asiansa. Suuremmat pankkipalvelut voi hoitaa Prismojen, Sokoksien ja isoimpien S-marketien palvelupisteissä.

Sirullisella S-Etukortilla voit nostaa käteistä vaikka kaupan kassalta.

Lisää aiheesta