Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kannattaa tarkistaa, paljonko S-tilillä on rahaa

Teksti:
Veli-Pekka Ääri
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.3.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
S-ryhmän Bonus on tutkitusti Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma, kirjoittaa Yhteishyvän päätoimittaja Veli-Pekka Ääri.

Sain sähköpostia jyväskyläläiseltä asiakasomistajalta Vesa Purokurulta. Hän kertoi olevansa Balilla vaimonsa ja viiden poikansa kanssa, osalla tyttöystävätkin mukana.

Surffauksen, joogan ja sukelluksen täyttämien päivien jälkeen he sanoivat istuvansa iltaa sametinpehmeässä yössä ja nostavansa maljan elämälle ja S-Etukortille.

Heidän unelmansa toteutui S-ryhmän maksamilla Bonuksilla. Kyllä lämmitti mieltä. Lue heidän tarinansa täältä.

Heidän unelmansa toteutui S-ryhmän maksamilla Bonuksilla.

Bonus on ihan oikeaa rahaa, ja keskittämisestä palkitseminen on osuustoiminnallisen yrityksen ydintä. Pörssiyritykset palkitsevat osakkeenomistajia, S-ryhmä asiakasomistajia.

S-ryhmän Bonus on tutkitusti Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma, josta maksetaan asiakasomistajille vuosittain yli 300 miljoonaa euroa.

Kannattaa tarkistaa, paljonko S-Pankin tilillä on. Ehkä tekin teette ensi talvena "purokurut".

Jatkossa kaikista S-ryhmän alueosuuskaupoista saa täyden viiden prosentin Bonuksen jo 900 euron kuukausiostoilla. Se tarkoittaa entistä palkitsevampaa bonusohjelmaa yli kahdelle miljoonalle suomalaiselle.

Tänä keväänä olemme iloinneet Yhteishyvän digitaalisten kanavien kävijämäärien kasvusta. Yhä useampi teistä on löytänyt meidät Facebookista ja Instagramista.

Myös uutiskirjeemme on lähtenyt hienoon nousukiitoon. Voit tilata kirjeen tästä.

"Omia makunystyröitäni kutittelevat lampaanfileet."

Kevään suurin juhla on nurkan takana. Omia makunystyröitäni kutittelevat ainakin kuumamarinoidut lampaanfileet.

Sen kyytipojaksi toimitus suosittelee keskitäyteläistä pils-olutta. Yksi kerrallaan ja nautiskellen, siihen kannustamme.

Rauhallista pääsiäistä toivottaen,

Veli-Pekka Ääri

Päätoimittaja

Tarkista oma Bonuksesi

Bonuksilla reissuun

Lisää aiheesta