Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Triplan Prismasta saa mukaansa myös tuoretta sushia.

Pasilaan ilmestyi kiireisen kaupunkilaisen Prisma – sushipisteestä povataan hittiä

Teksti:
Marko Eriksson
Kuvat:
Lari Lappalainen, Marko Eriksson
Julkaistu: 15.10.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Iltapäivän ruuhka ja junan odottelua asemalla. Vai käyttäisikö sittenkin odotteluajan hyväksi ja kävisi nopeasti ostoksilla nyt, jotta ilta jää vapaaksi?

Helsingin Pasilan uudessa Mall of Tripla -kauppakeskuksessa avautuu 17.10. ensimmäinen kaupunkikeskustaan sovitettu Prisma. HOK-Elannolle se on koko ostoskeskuksen lippulaiva. Ympäri vuorokauden toimiva kompakti Prisma sijaitsee julkisen liikenteen keskipisteessä, jossa kohtaavat lähialueen asukkaat, työmatkalaiset sekä esimerkiksi alueen hotelleissa majoittuvat.

Perinteistä Prismaa pienempi myymälä ja kymmenen pikakassaa helpottavat kiireisen, esimerkiksi työpäivän päätteeksi kotiin matkaavan arkea. Ostokset saa tehtyä nopeasti juuri sopivan kokoisesta laadukkaasta valikoimasta – kätevästi jo kotimatkan varrella.

Ruokatorilta kaikki arkeen ja juhlaan

Prisma Tripla hurmaa herkullisella ruokatorillaan ja tarjoaa monipuolisen pukeutumisen, kodin käyttötavaroiden ja lelujen valikoiman.

”Kaupunkilaiset ovat toivoneet meiltä mm. mukaan otettavan ruoan vaihtoehtoja, laajaa hedelmä- ja vihannesosastoa ja palvelevaa kalatiskiä. Vastaamme toiveisiin ruokatorilla. Lisäksi Euroopassa laadukkaista susheistaan tunnettu Sushi Daily tarjoilee sushipisteessämme asiakkaiden edessä valmistettua tuoretta sushia”, Prisma Triplan johtaja Kimmo Kosonen mainitsee.

Prisma Triplan valtteja ovat laadukkaat nopean syömisen ja valmisruokien vaihtoehdot, jotka voi napata mukaan tai nauttia paikan päällä kahvilassa. Käyttötavarapuolella painottuvat pukeutumisen ja kodin osastot: tavaratalon toisesta kerroksesta löytyy monipuolinen valikoima muodin, urheilun ja viihde-elektroniikan tuotteita, viihdettä, pelejä, leluja sekä kodinkoneita ja valaisimia.

Noutopisteisiin koko verkkokaupan valikoima

Ruoan ja käyttötavaroiden verkkokaupan Kauppakassi-noutopisteet tuovat Prisman koko valikoiman alueen asukkaiden ja Pasilan kautta päivittäin kulkevien ulottuville.

”Etenkin käyttötavarapuolella verkkokaupan laaja valikoima tukee myymälän tarjontaa. Koko verkkokaupan mittava valikoima on tilattavissa Triplassa sijaitsevaan noutopisteeseen”, Kimmo toteaa.

Enemmän luettavaa Triplasta:

Lisää aiheesta