Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vietä hauska hiihtoloma kotona - katso 5 ideaa

Teksti:
Iiris von Knorring
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 26.1.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Hiihtolomalla ei useinkaan kannata lähteä reissuun, sillä matkat ovat kalliita ja kohteet täynnä. Sitä paitsi kotona voi keksiä paljon kivaa tekemistä. Katso viisi vinkkiä!
 1. Tee ensin toivelista: Jokainen perheenjäsen saa kirjoittaa listalle muutaman toiveen hiihtolomapuuhaksi. Jokaisen toiveista täytetään yksi. Sääntönä toiveille voi olla, että ne voi toteuttaa vaikka siltä istumalta ja että ne maksavat korkeintaan sovitun summan. Toive voi olla vaikka se, että pidetään leffailta kotona.
   
 2. Harrasta joka päivä eri liikuntalajia. Esimerkiksi maanantaina uintia uimahallissa, tiistaina kävelylenkki metsässä, keskiviikkona luistelua, torstaina pulkkailua ja perjantaina kotidisco.
   
 3. Kartoita, missä on ilmaisia yleisövuoroja. Hiihtoloman aikana kaupungit järjestävät usein esimerkiksi ilmaisia yleisöluisteluja ja monenlaista puuhaa tai leirejä koululaisille.
   
 4. Pidä peliturnaus. Valitkaa muutama lautapeli niin, että jokaisella perheenjäsenellä on mahdollisuus pärjätä niissä. Pelatkaa jokaista peliä yksi kierros ja lopuksi laskekaa pisteet.
   
 5. Lähde bussilla tai junalla toiseen kaupunkiin ja leiki turistia: tutustukaa nähtävyyksiin ja käykää paikallisissa kaupoissa ja kahviloissa. Kulkekaa kartta kädessä ja suhtautukaa paikkaan uteliaasti.

Maistuisiko vegaanin unelmakaakao tai suklaanystävän herkkukaakao?

Lisää aiheesta