Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Triplan pääovien takana vaikutelma on kuin juna-asemalla. Ostoskeskuksen koko laajuus paljastuu, jos ei lähdekään kohti asemalaitureita vaan kulkee ovien jälkeen vasemmalle.

”Vihdoinkin pääsee sporalla Prismaan” – Triplassa yleisöryntäys avajaispäivänä

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Leena Koskela, Yhteishyvä
Julkaistu: 17.10.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Helsingin Pasilassa torstaina 17. lokakuuta avattu Mall of Tripla houkutteli paikalle paljon uteliaita.

Kun Triplan sisään astelee pääovista, huomaa saapuvansa etäisesti vanhaa Pasilan asemaa muistuttavaan aulaan. Juna-aikataulut ovat esillä selkeästi ja laitureiden opasteet ovat näkyvissä. Ja mikäli on kiire, tämä on ensiarvoisen tärkeää.

Heti pääovien vieressä sijaitseva Alepa on tehty palvelemaan kiireisimpiä työmatkalaisia. Myymälä on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Jos aulasta kuitenkin poikkeaa muutaman askeleen sivuun, huomaa olevansa juna-aseman sijaan valtavassa ostoskeskuksessa. Triplassa on kaikkiaan kuusi kerrosta. Mittasuhteet tulevat esille avoimessa tilassa, jossa liukuportaat vievät ihmisiä ylös ja alas.

Triplan pohjalta löytyvä ensimmäinen kerros on nimetty Food Marketiksi. Sieltä löytyy muun muassa Helsingin eteläisin Prisma. Ystävykset Tarja ja Jaana kävivät tutustumassa uuteen myymälään aamukymmenen aikoihin.

”Vaikutelma on positiivinen. Tuotteet ovat selkeästi esillä ja helposti löydettävissä”, Tarja totesi.

Jaana halusi nostaa esille myös esteettömyyden.

”Tänne voi tulla helposti myös sokean kanssa. Tila on selkeä ja käytävät ovat leveät.”

Kalliossa asuvana hän piti hyvänä myös sijaintia.

”Vihdoinkin pääsee sporalla Prismaan!”

Länsi-Pasilassa 37 vuotta asuneet Heini ja Juhani piipahtivat uudessa lähikaupassaan heti tuoreeltaan.

”Olemme nyt vain pikaisesti käymässä, mutta olemme odottaneet Prismaa Pasilaan.”

Prisman käyttötavaraosasto sijaitsee fyysisesti Triplan toisessa kerroksessa, joka kantaa nimeä Nordic Avenue. Samasta kerroksesta löytyy myös kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion.

Moneen muuhun ostoskeskukseen verrattuna Triplan etuja ovat juna-aseman lisäksi mm. Hartwall Arenan ja Messukeskuksen läheisyys. Massatapahtumat tuovat tiloihin kävijöitä, jotka haluavat joko virittäytyä tunnelmaan tai pohtia kokemusta jälkikäteen. Tähän tarpeeseen vastaavat ostoskeskuksen lukuisat ravintolat.

Mall of Triplasta löytyy lisäksi elokuvateatteri, rantalentopallokentät ja mahdollisuus käydä kokeilemassa taitojaan vaikkapa surflaudalla.

Enemmän luettavaa Triplasta:

Lisää aiheesta