Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Twisteriin on tuotu lisää haastetta uusilla ohjeilla.

Yhteishyvä valitsi: 6 hauskinta lautapeliä

Teksti:
Enna Koivunen, Iiris von Knorring
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.10.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Haali erilaisia pelejä ja kaada popparit kulhoon. Peli-ilta kotona on syksyn hauskin tapahtuma.

1 Parhaat naurut

Mouthguard Challenge on ihan hillitön viihdyttäjä. Hammassuojissa tavallisten asioiden tekemisestä, kuten puhumisesta tai juomisesta, tulee yllättävän hassua. 15,90 e.

2 Onnekas noppakäsi

Viiden nopan heittelyyn ei kyllästy koskaan. Sopivia numeroyhdistelmiä metsästetään Yatzyssa aina yhtä toiveikkaana. 4,95 e, Tactic.

3 Terävin muisti

Muistipelissä iän tuoma viisaus ei ole valttia: usein pienemmät peittoavat vanhemmat kirkkaalla muistillaan. 12,90 e. Hertta.

4 Lyömätön taktiikka

Classic Monopoly -pelin parissa vierähtää tiivis tovi jos toinenkin, kun selvitetään kuka onnistuu rikastumaan ja omistamaan kaiken. 29,90 e, HGA.

5 Porukan notkein

Jos jo aiemmin oltiin aivan solmussa, päivitetyn Twister Refresh -pelin pyöräyttimeen lisätyt ohjeet tekevät pelistä entistä mutkikkaamman. 26,90 e.

6 Isoin syömäri

Kimble on kestosuosikki, jonka idea on kuljettaa nappulat ympäri tulematta syödyksi. Tässä retroversiossa on nostalgiset alkuperäistä jäljittelevät puiset nappulat. 16,90 e, Tactic.

Katso myös vinkit popcornien tuunaukseen

Lisää aiheesta