Yhteishyvä valitsi: 6 hauskinta lautapeliä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhteishyvä valitsi: 6 hauskinta lautapeliä

Yhteishyvä valitsi: 6 hauskinta lautapeliä

Twisteriin on tuotu lisää haastetta uusilla ohjeilla.

Haali erilaisia pelejä ja kaada popparit kulhoon. Peli-ilta kotona on syksyn hauskin tapahtuma.

Jaa Somessa
Teksti:
Enna Koivunen, Iiris von Knorring
Kuvat:
SOK

1 Parhaat naurut

Mouthguard Challenge on ihan hillitön viihdyttäjä. Hammassuojissa tavallisten asioiden tekemisestä, kuten puhumisesta tai juomisesta, tulee yllättävän hassua. 15,90 e.

2 Onnekas noppakäsi

Viiden nopan heittelyyn ei kyllästy koskaan. Sopivia numeroyhdistelmiä metsästetään Yatzyssa aina yhtä toiveikkaana. 4,95 e, Tactic.

3 Terävin muisti

Muistipelissä iän tuoma viisaus ei ole valttia: usein pienemmät peittoavat vanhemmat kirkkaalla muistillaan. 12,90 e. Hertta.

4 Lyömätön taktiikka

Classic Monopoly -pelin parissa vierähtää tiivis tovi jos toinenkin, kun selvitetään kuka onnistuu rikastumaan ja omistamaan kaiken. 29,90 e, HGA.

5 Porukan notkein

Jos jo aiemmin oltiin aivan solmussa, päivitetyn Twister Refresh -pelin pyöräyttimeen lisätyt ohjeet tekevät pelistä entistä mutkikkaamman. 26,90 e.

6 Isoin syömäri

Kimble on kestosuosikki, jonka idea on kuljettaa nappulat ympäri tulematta syödyksi. Tässä retroversiossa on nostalgiset alkuperäistä jäljittelevät puiset nappulat. 16,90 e, Tactic.

Katso myös vinkit popcornien tuunaukseen

Julkaistu: 20.10.2017
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa