Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Koulumuodin kolme tärkeintä: farkut, college ja reppu

Teksti:
Merja Laksola
Asiantuntija:
käyttötavaraosaston päällikkö Sanna Hella, Jyväskylän Prisma Seppälä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.7.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Jyväskylän Prisma Seppälän käyttötavaraosaston päällikkö Sanna Hella iloitsee siitä, että nuoret ovat löytäneet Prisman vaateosaston.

"Minua inspiroivat asiakkaat, ihanat työkaverit ja kivat tuotteet. Suurimmat ilon hetket koen yleensä sovituskopilla etenkin, jos asiakas ei ole olettanut saavansa apua sovituksessa.

Erityisesti naiset ovat ilahtuneet, kun ovat saaneet apua rintaliivien koon valinnassa.

Prismassa on sopivasti muodikasta, kaikkien tarvitsemaa käyttövaatetta. Uudet tuotteet näkyvät niin mausteena valikoimassa kuin piristävinä pilkkuina kaupassa. Nuoret ovat olleet yllättyneitä siitä, että Prisma onkin varteenotettava vaatekauppa."

Tässä Sannan vinkit koulumuotiin:

  1. Farkut kuuluvat edelleen ehdottomasti koko perheen arkipukeutumiseen. Pitkään jatkuneen kapean farkkutrendin rinnalle ovat nousemassa sekä suorat että leveät lahkeet.
  2. Collegessa tai hupparissa on mukava aloittaa syksy. Sekä collegepuseroissa että t-paidoissa saa olla jokin pieni juju. Se voi olla esimerkiksi kuva tai teksti, jossa on erityinen merkitys.
  3. Nähtäväksi jää, onko reppurintamalla Fjällrävenin Kånken edelleen vahvoilla vai löytyykö jo haastaja. Kånkeneista voi valita oman lempivärinsä tai tyylikkään nahkasomisteisen mallin.

Lisää aiheesta