Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Prisman Muumi-aiheisista Noël-pyjamista on ollut saatavina omat versionsa lapsille, naisille ja miehille. Pyjama on ollut niin suosittu, että se alkaa olla paikoittain jo myyty loppuun.

Perhepyjamatrendi tuli Suomeen – Kuvataanko teilläkin joulupotretti yöasuissa?

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 13.12.2018
|
Muokattu: 1.4.2022
Tämän joulun uusi trendi ovat koko perheen samanlaiset pyjamat. Pyjamabuumi käy nyt Suomessa niin kuumana, että perhepyjamat uhkaavat loppua Prismoista.

Yöasuja myydään kirkkaasti eniten joulun alla. Tämän joulun uutena hittinä on, että koko perheelle ostetaan yhtenäiset joulupyjamat.

"Tämäkin trendi on lähtöisin Amerikasta, jossa on jo pitkään ollut tapana pukeutua samanlaisiin pyjamiin jouluna ja jopa kulkea koko joulu näissä asuissa. Tyypillistä on myös että perheen joulukortteihin kuvautetaan koko perhe kauden uusissa joulupyjamissa, kertoo Prisman aluspukeutumisen valikoimapäällikkö Jonna Halme-Räsänen."

"Koko perhe kuvautetaan uusissa joulupyjamissa."

Prismoista saatavat Muumi-aiheiset perhepyjamat ovat olleet niin suosittuja, että osassa myymälöitä on jo myyty kokoja loppuun.

Pyjama on klassikkolahja

Noin 80 prosenttia koko vuonna Prismoissa myytävistä yöasuista ostetaan nimenomaan marras-joulukuussa. Myynti kiihtyy jouluaaton lähestyessä, sillä yöasut ovat kestosuosikkeja lahjahankinnoissa.

"Yöasujen myyntipiikki alkaa isänpäivän alla ja kiihtyy joulua kohti. Kaksi viimeistä viikkoa ennen jouluaattoa ovat vilkkaimpia. Ero muuhun vuoteen verrattuna on suuri", Halme-Räsänen sanoo.

Lapsille ostetaan eniten yöasuja, joiden kuvituksena on Muumeja tai muita tuttuja hahmoja. Tällä hetkellä suosittuja ovat Ryhmä Hau, Frozen, My Little Pony ja Spiderman.

Miesten yöasuista suosiotaan ovat kasvattaneet irrallaan myytävät flanelliset tai trikoosta tehdyt pyjamahousut, joita voi käyttää myös kotihousuina.

Hempeämmät värit ovat herättäneet kiinnostusta.

Naisten valikoimasta pyjamat, paitulit ja yöpaidat saavat tasaista kannatusta.

"Perinteiset jouluvärit ja näyttävät kuosit ovat kestosuosikkeja naisille ostetuissa yöasuissa. Viime aikoina myös hempeämmät värit ovat herättäneet kiinnostusta. Pyjamien lahkeet ovat kaventuneet, ja lahkeensuissa näkee enemmän resoreita kuin aiemmin", Halme-Räsänen kuvailee.

Lisää lahjavinkkejä

Lisää aiheesta