Hemmotteleva kalamenu kevääseen | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hemmotteleva kalamenu kevääseen

Hemmotteleva kalamenu kevääseen

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 2.4.2020
Muokattu: 2.4.2020
Paistetut kuhafileet ja pehmeän sitruunainen risotto ovat aika täydellinen pari. Pääsiäispöydässä vihersalaatti tarjoillaan munakastikkeen kanssa. Jälkiruoan pirteästä rahkapiirakasta puuttuu pohja!

Paistetut kuhafileet ja helppo tillihollandaise

Valmista kuhan kaveriksi supernopea, tillillä terästetty hollandaisekastike. Viimeistele keväinen ateria esimerkiksi kauniilla varsikukkakaalilla.

Sitruunarisotto

Kullankeltainen risotto saa väriä kurkumasta ja potkua sitruunasta.

Vihreä salaatti

Pinjansiemenet ja parmesaanikastike maustavat juhlavan kasvissalaatin, joka sekoitetaan parsakaalista, pensaspavuista ja rucolasta.

Lime-rahkapiirakka

Tee tuttu leivonnainen uudella tavalla! Ripottele pohjan ainekset kypsän paistoksen päälle rapeana muruna.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset