Paloittele voi kattilaan kastiketta varten. Pane keltuaiset ja sitruunanmehu sauvasekoittimen kulhoon.
Leikkaa kuhafileet 4 tai 8 osaan. Suuret nahattomat kalapalat hajoavat helposti pannulla. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla. Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä 2‒3 minuuttia molemmin puolin. Nosta kalapalat vadille, peitä ja pidä lämpiminä.
Kuumenna voi kiehuvan kuumaksi. Käynnistä sauvasekoitin ja kaada voi ohuena nauhana keltuaisten ja sitruunamehun joukkoon. Mausta kastike tillillä.
Tarjoa hollandaisekastike kuhan kanssa heti.
Vinkki: Tarjoa hollandaisekastike parsan kanssa ilman tilliä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2427
580
50,3 g
22,8 g
0,3 g
0,3 g
—
33,3 g
2,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli