Paistetut kuhafileet ja helppo tillihollandaise
Ainekset
Valmistus
Paloittele voi kattilaan kastiketta varten. Pane keltuaiset ja sitruunanmehu sauvasekoittimen kulhoon.
Leikkaa kuhafileet 4 tai 8 osaan. Suuret nahattomat kalapalat hajoavat helposti pannulla. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla. Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä 2‒3 minuuttia molemmin puolin. Nosta kalapalat vadille, peitä ja pidä lämpiminä.
Kuumenna voi kiehuvan kuumaksi. Käynnistä sauvasekoitin ja kaada voi ohuena nauhana keltuaisten ja sitruunamehun joukkoon. Mausta kastike tillillä.
Tarjoa hollandaisekastike kuhan kanssa heti.
Vinkki: Tarjoa hollandaisekastike parsan kanssa ilman tilliä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
580
2427
50,3 g
22,8 g
0,3 g
0,3 g
—
33,3 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli