Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hotellista lainaksi polkupyörä tai kahvakuula

Teksti:
Petra Sneck
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 26.8.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Ei kannata murehtia, vaikka oma pyörä ei mahtunut matkalle mukaan ja kirjakin jäi kotiin. Break by Sokos Hotels tarjoaa asiakkailleen erilaisia vapaa-ajan harrastusvälineitä kahvakuulista joogamattoihin sauvakävelysauvoista pilatespalloihin.

Break by Sokos Hotels panostavat entistä paremmin asiakkaiden hyvinvointiin, ja asiakkaille tarjotaankin nyt lainaksi monipuolisia vapaa-ajan harrastusvälineitä, kertoo konseptipäällikkö Janina Nurmela SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

"Haluamme, että asiakas lähtee meiltä energisempänä kuin tuli. Siksi tarjoamme hänelle erilaisia taukomahdollisuuksia, joiden avulla hän voi katkaista ajatuksensa ja saada jotain uutta tilalle", Nurmela kertoo.

Huoneeseensa voi hotellin mukaan lainata erilaisia kuntoiluvälineitä, kuten kahvakuulia, joogamattoja, pilatespalloja tai suositut sauvakävelysauvat. Venyttely onnistuu osasta huoneita löytyvien jumppaohjeiden avulla.

Break Sokos Hotel Edenissä Oulussa lainaksi saa retkituolin, josta voi tähyillä aavalle merelle, Vuokatissa kainuulaisen kirjailijan Veikko Huovisen teoksia ja Vantaan Flamingossa kitaran. Lapsille on puuhapaketteja, lukemista ja talvella pulkkia.

Tauon voi viettää erityisessä paikassa hotellissa tai sen ympäristössä. Kolilla taukopaikkana on kallionlaki, josta aukeaa mahtavat maisemat kansallispuistoon, ja Flamingossa kiikaripiste, josta voi tähyillä lentokoneita.

Nurmelan mukaan hotelleille kannattaa esittää toiveita siitä, millaisia välineitä haluaisi jatkossa lainata.

"Kuuntelemme tarkasti, mitä asiakkaat haluaisivat hotelliyöpymisensä aikana tehdä."