Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Järjestä brunssi etänä – testaa S-marketin TOP 5 reseptiä ja rakastu!

Teksti:
S-market
Kuvat:
S-market, Piia Arnould, Tuomas Kolehmainen, Reetta Pasanen, Ninna Lindström
Julkaistu: 5.4.2021
|
Muokattu: 5.4.2021
Etänä brunssi nautitaan yöpaidassa ilman kiirettä ja pitkiä buffet-jonoja. Kun ravintolan ovet sulkeutuvat nenän edestä, on aika kutsua ystävät videopuhelun ääreen ja kokata brunssin parhaat palat yhdessä. Testaa tästä kevään paras brunssi! Kaupallinen yhteistyö / S-market

Brunssin parhaat palat maistuvat myös etänä

Videopuhelut kuuluvat tähän vuoteen kuin croissantti perinteiselle brunssille. Miksipä et siis yhdistäisi molempia ja kutsuisi ystäviäsi videopuhelun välityksellä jumalaiselle brunssille?

Jaa tästä parhaat reseptit ystävillesi, kipaise lähimpään S-marketiin ostamaan raaka-aineet kaikille ja aloita etäyhteys heti aamulla – luvassa on nimittäin maailman paras etäbrunssi.

Potkua aamuun: tujakka inkiväärishotti

Unohda kahvi – tämä resepti nimittäin pistää potkua aamuun herkullisemmin kuin espressot tai café lattet. Valmista trendikäs ja terveellisen kirpeä inkiväärishotti S-marketin tapaan vain neljästä raaka-aineesta ja nauti aamun vitamiinit shottina Pohjanmaan kautta.

Täytettä nälkäiseen vatsaan: vihreä shakshuka

Lähi-idästä tuttu shakshuka eli tomaatti-kananmunapannu vihertyy kevään kunniaksi. Tämä proteiinipitoinen, täyttävä ruoka valmistuu hetkessä S-marketin parhaista aineksista – käytä kokkaamiseen vain vartti ja hörppää reilu kulaus mimosaa shakshukan kypsyessä itsekseen.

Nopeaa naposteltavaa: labneh-bruschettat broccolinilla

Huh, mikä nimi! Näiden herkkujen nimi pistää kielen mutkalle, mutta muuta vaikeaa et tästä reseptistä löydä. Labneh on libanonilainen tuorejuusto, joka valmistuu jogurttia valuttamalla kuin itsekseen. Broccolini taas on parsakaalin hoikka pikkusisko, jonka rapeaa suutuntumaa on pakko rakastaa. Esivalmista labneh edeltävänä iltana ja kokoa bruschettat alle vartissa.

Virkistystä tunnelmaan: vihreä mangosmoothie

Brunssilla jälkkäreitä saa olla monta – vieläpä hyvällä omallatunnolla. Tämän brunssin ensimmäinen jälkiruoka onkin oikea vitamiinipommi eli vihreä mangosmoothie, jonka voit valmistaa tarkasti reseptin mukaan tai makuusi varioiden S-marketin tuoreista hedelmistä.

Jälkkäri nro 2: ranskalainen suklaakakku

Myönnä pois, tätä olet odottanut brunssin alusta lähtien. Etkä suotta, sillä neljän aineksen gluteeniton suklaakakku lunastaa kaikki odotuksesi. Aloita valmistelut hyvissä ajoin ennen brunssia ja tyhjennä pakkasesta viime vuoden viimeiset marjat kakun kaveriksi.

Psst… Jos oman pakastimesi marjasato on jo ehtinyt ehtyä, löydät laajan valikoiman tuoreita ja pakastettuja marjoja sekä hedelmiä myös lähimmästä S-marketistasi.

S-market on piste brunssin i:n päälle

Brunssi on tunnettu ihanan laajasta valikoimasta erilaisia herkkuruokia. Siksi S-market onkin brunssailijan paras kaveri – älä suotta kokkaa kymmentä ruokalajia itse, vaan kruunaa nämä TOP 5 reseptiä vaikkapa lähikauppasi paistopisteellä tai tuorepuristetulla appelsiinimehulla.

Lisää aiheesta