Huuhtele broccoliinit, halkaise paksuimmat. Paloittele broccoliinit 2–3 osaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota kasviksia öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet.
Lisää pinaatti ja kääntele, kunnes se on sulanut. Lisää kerma ja kuumenna.
Tee seokseen kolot lastalla ja riko munat niihin. Laske lämpöä ja anna pannun hautua kannen alla 10 minuuttia tai kunnes munat ovat hyytyneet.
Poista ananaskirsikoista lehdet ja kannat, huuhtele ja puolita marjat. Ripottele ne ja halutessasi fetaa shaksukan pinnalle. Viimeistele basilikalla. Tarjoa leivän kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
928
221
16,3 g
4,5 g
6,5 g
6,0 g
2,3 g
10,8 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua basilikaa,
(150 g (1 pkt) fetajuustoa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli