Vihreä shakshuka
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Huuhtele broccoliinit, halkaise paksuimmat. Paloittele broccoliinit 2–3 osaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota kasviksia öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet.
Lisää pinaatti ja kääntele, kunnes se on sulanut. Lisää kerma ja kuumenna.
Tee seokseen kolot lastalla ja riko munat niihin. Laske lämpöä ja anna pannun hautua kannen alla 10 minuuttia tai kunnes munat ovat hyytyneet.
Poista ananaskirsikoista lehdet ja kannat, huuhtele ja puolita marjat. Ripottele ne ja fetaa shaksukan pinnalle. Viimeistele basilikalla. Tarjoa leivän kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
343
1438
25,8 g
12,3 g
7,8 g
7,3 g
2,3 g
18,0 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli