Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulupukki muistuttaa: "Joulu tulee ilman turhia paineitakin"

Teksti:
Kaisa Talola
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.11.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Joulupukki on valmistautunut kiireisiin pyhiin lepäämällä ja ulkoilemalla. Työn paras puoli on vuorovaikutus lasten kanssa.

"Alkuvuodesta sain levättyä. Olen ollut paljon ulkosalla luonnossa. Syksyllä keräsin ja säilöin herkkutatteja ja puolukoita seuraavaa vuotta varten.

Olen oikeastaan aina töissä, mutta alkuvuosi on rauhallista olemista. Marraskuusta eteenpäin tahti tiivistyy. Kirjeitä tulee enemmän ja lahjat pitää valmistaa. Joulun lähestyessä suunnittelen myös reittini ja aikatauluni. Päänvaivaa tuottaa se, tuleeko jouluksi lunta vai ei. Lumeton joulu vaatii erikoisjärjestelyjä ja vaikuttaa myös tunnelmaan.

Jouluaattona esiinnyn Joulupukin kuumalinja -ohjelmassa. Sitä varten pitää mennä ajoissa nukkumaan, jotta jaksaa nousta aikaisin. Suora lähetys jännittää, mutta hyvällä tavalla. Vuorovaikutus lasten kanssa on työssäni parasta.

Joulukuussa on paljon tehtävää, mutta hallitsen kiireen, kun hoidan yhden asian kerrallaan. Muuten unohtaisin kaiken. Suosittelen samaa muillekin. Ei saa ottaa liikaa paineita. Joulu tulee joka tapauksessa."

Joulupukki, Korvatunturi

Lisää aiheesta