Levin vauhdikas lomasesonki: Tätä matkailijat ostavat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Levin vauhdikas lomasesonki: Tätä matkailijat ostavat

Levin vauhdikas lomasesonki: Tätä matkailijat ostavat

Levin S-marketin myyjä Tiina Pukema kertoo, millaiset eväät maistuvat kevättalven lomalaisille.

Jaa Somessa
Teksti
Marika Harjumaa
Kuvat
SOK

"Viihdyn työssäni Levin S-marketissa tosi hyvin. Päivät eivät ole veljiä keskenään, mikä tekee työstä mielenkiintoista", kertoo Levin S-marketin myyjä Tiina Pukema.

"Asiakkaiden kanssa vaihdamme aina kuulumisia. Kestoaiheena ovat sääolosuhteet – onko pakkasta, lämmintä vai viimaa? Myös työkaverini ovat tosi mukavia, ja juttu lentää.

Kevättalven kiireet alkavat koulujen ensimmäisestä hiihtolomaviikosta. Lomalaiset ostavat varsinkin makkaraa sekä pikkueväitä ladulle ja rinteeseen. Myös kuksat, teleskooppimakkaratikut ja lähileipomoiden leivät menevät kuin kuumille kiville. Virvokkeista puhumattakaan! Lisäksi poronkäristyslihaa ja puikulapottuja myydään paljon. Niistä lomalaiset tekevät mökillä käristystä ja muusia."

Tiinan kolme vinkkiä hiihtolomalle

  1. Aamu- tai välipalaksi maistuu Putaan Pullan 100-prosenttinen Ruisjykerö. Se on maukas jälkiuunileipä, jota viedään myös paljon etelään tuliaisena.
  2. Pakkaspäiviin lämmikettä tuo linssikeitto, joka on edullista ja terveellistä. Keittoon voi lisätä vaikka porolla maustettua sulatejuustoa.
  3. Kokeile jälkiruoaksi leipäjuustoa lakkahillon kera.
Julkaistu: 2.2.2017
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa