Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Levin vauhdikas lomasesonki: Tätä matkailijat ostavat

Teksti:
Marika Harjumaa
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.2.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Levin S-marketin myyjä Tiina Pukema kertoo, millaiset eväät maistuvat kevättalven lomalaisille.

"Viihdyn työssäni Levin S-marketissa tosi hyvin. Päivät eivät ole veljiä keskenään, mikä tekee työstä mielenkiintoista", kertoo Levin S-marketin myyjä Tiina Pukema.

"Asiakkaiden kanssa vaihdamme aina kuulumisia. Kestoaiheena ovat sääolosuhteet – onko pakkasta, lämmintä vai viimaa? Myös työkaverini ovat tosi mukavia, ja juttu lentää.

Kevättalven kiireet alkavat koulujen ensimmäisestä hiihtolomaviikosta. Lomalaiset ostavat varsinkin makkaraa sekä pikkueväitä ladulle ja rinteeseen. Myös kuksat, teleskooppimakkaratikut ja lähileipomoiden leivät menevät kuin kuumille kiville. Virvokkeista puhumattakaan! Lisäksi poronkäristyslihaa ja puikulapottuja myydään paljon. Niistä lomalaiset tekevät mökillä käristystä ja muusia."

Tiinan kolme vinkkiä hiihtolomalle

  1. Aamu- tai välipalaksi maistuu Putaan Pullan 100-prosenttinen Ruisjykerö. Se on maukas jälkiuunileipä, jota viedään myös paljon etelään tuliaisena.
  2. Pakkaspäiviin lämmikettä tuo linssikeitto, joka on edullista ja terveellistä. Keittoon voi lisätä vaikka porolla maustettua sulatejuustoa.
  3. Kokeile jälkiruoaksi leipäjuustoa lakkahillon kera.

Lisää aiheesta