Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Virvoitusjuomat ovat Hanna Kinnusen ostetuimpien tuotteiden listan sijalla kolme.

Radiojuontaja osti vuodessa 24 annosta lihapullia ja muusia – mitä muuta ostodata hänestä paljasti?

Teksti:
Leena Lukkari
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 22.1.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Hanna Kinnunen tutustui omaan ostodataansa ja hämmästyi einesten määrästä.

Radio Aallon juontaja Hanna Kinnunen, 38, asuu omakotitalossa Nurmijärvellä miehensä sekä perheen 8-vuotiaan pojan ja 6-vuotiaan tyttären kanssa. Hän kirjautui ensimmäistä kertaa S-ryhmän Omat ostot -palveluun.

Mitä teillä kulutetaan eniten?

Polttoainetta. Ajamme mieheni kanssa molemmat Nurmijärveltä omilla autoilla töihin Helsinkiin. Se tekee 4 x 30, eli 120 ajokilometriä päivässä.

Mitä löytyy Omien ostojen TOP-vitosesta?

Ykkösenä ovat einekset, kakkosena tuore leipä, kolmosena virvoitusjuomat, neljäntenä smoothiet ja viidentenä marjat.

Mistä luvut koostuvat?

Meillä on aina jääkaapissa kivennäisvesiä, usein Novellen makuvesiä ja vitaminoituja vesiä. Light-limujakin menee, mutta niitä lapset eivät saa juoda. Vuodessa olen ostanut 62 kivennäisvesipulloa.

25–44-vuotiaat naiset ostivat viime vuonna keskimäärin 4,5 pulloa kivennäisvettä.*

Myös täysmehuja ja nektariineja juodaan paljon. Tescon Green Supersmoothiesta on tullut suosikkini. Herään töihin jo ennen viittä, eikä siihen aikaan tee vielä mieli syödä. Vihersmoothie on ravitseva ja virkistävä aamupala.

Mikä yllätti?

Einesten ykkössija! Yllätyin, koska meillä tehdään ruoka itse. Tulos muuttui loogiseksi, kun avasin erittelyn.

Olen ostanut vuodessa esimerkiksi 24 annosta S-marketin valmisruokatiskin lihapullia ja muusia. Poikamme harrastaa koripalloa ja jalkapalloa. Joskus harrastusten välissä on niin vähän aikaa, että kurvaan kaupan parkkipaikalle ja käyn ostamassa kaikille takapenkkiläisille annoksen lihapullia ja muusia. Annos on arjen pelastaja.

Palvelutorilta ostetaan valmisaterioita arkisin eniten perjantaisin. Lihapullat & muusi -annosta ostetaan kuitenkin eniten maanantaisin.*

Eineskategoriasta löytyivät myös hummus, hapankaali, ravunpyrstösalaatti ja coleslaw-salaatti.

Hiukan ihmettelin, kun palvelu kertoi minun ostaneen viime marraskuussa kolme kappaletta miesten yö- ja kotiasuja. Kun klikkasin oston auki muistin, että ai niin, ostin halloweenin kunniaksi miehelleni sekä kollegoilleni Kimmo Vehviläiselle ja Jari Peltolalle Star Wars -pyjamat.

Tiedot on poimittu S-ryhmän asiakasomistajien ostotiedoista.

Omat ostot -palvelu

  • Löydät palvelun uudistuneesta S-mobiilista tai kirjautumalla S-Kanavalle.
  • Voit seurata S-Etukortilla tehtyjä ostoja S-ryhmän valikoiduissa liikkeissä kuten ruokakaupoissa.
  • Näet esimerkiksi, mitä tuotteita ja kuinka paljon olet ostanut vuoden sisällä, mistä ja mihin aikaan vuorokaudesta käyt useimmiten kaupassa.
  • Palvelussa näkyy ostot S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale-, ABC-, Alepa-, Food Market Herkku sekä Kodin Terra -ketjuista. Muiden ketjujen, kuten Sokoksen, Emotionin, Marks & Spencerin sekä verkkokauppojen ostokset tuodaan palveluun vaiheittain.

Lue myös