Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vegaani

Tämä pääsiäismenu maistuu kaikille! Kreikkalainen pata päätähtenä

Kaikille maistuvan pääsiäismenun alkuruoaksi nautitaan paistettuja parsoja. Pääruokana on kreikkalaista pataa, jossa on herkullisen täyteläinen makumaailma. Jälkiruoan kuohkeassa moussessa maistuu tuhti tumma suklaa.

Paistetut tankoparsat
Paistetut tankoparsat
Teksti: Yhteishyvä
Kuvat: Reetta Pasanen
29.3.2025 | Päivitetty 29.3.2025

Alkupala kauden parsoista

Mikä upea alkupala! Vaahdota vegaanisista salaattikuutioista ja kaurafraichesta peti paistetuille tankoparsoille. Viimeistele raikas herkku mantelilastuilla ja tuoreilla yrteillä.

Pääruoaksi vegaanista stifadoa ja muusia

Kreikkalaisen lämpimänmausteisen pataruoan voi valmistaa helposti sienistä, jolloin saat siitä vegaaniseen ruokavalioon sopivan. Lisukkeeksi sopivat kaurakermaan tehty perunamuusi ja pähkinäiset pavut.

Lopuksi kuohkeaa moussea

Samettisesta suklaamoussesta tykkäävät kaikki! Ripaus merisuolaa viimeistelee makuelämyksen.

Katso myös