Pähkinäiset pavut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinäiset pavut

???
Annokset
4
Pavusta syntyy helppo ja maukas lisäke lihalle ja kalalle. Voit käyttää myös pakastepapuja tuoreiden sijaan.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Vihreitä papuja
2 tl
Seesamiöljyä
2 tl
Rypsiöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Suolapähkinöitä

Näin teet

1

Huuhtele pavut ja poista kannat. Kiehauta paistinpannulla noin 1 1/2 dl vettä ja lisää pavut. Anna papujen kypsyä kannen alla höyryssä 4 minuuttia. Poista kansi ja anna veden höyrystyä pois. Lisää pannulle öljyt ja paista kunnes pavut saavat hieman väriä. Siirrä pannu syrjään, mausta hienonnetulla valkosipulinkynnellä ja pippurilla. Rouhi suolapähkinät ja ripottele papujen joukkoon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g20 g
Proteiinia6 g22 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj635 2540
Energiaa kcal152 607

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g20 g
Proteiinia6 g22 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj635 2540
Energiaa kcal152 607

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.