Triplan kolme raflaa: ruokaravintola, oluthuone ja gastrobar – minkä sinä valitsisit? | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Fredde'sissä voi syödä mm. liekillä paistettuja napolilaisia pizzoja.

Triplan kolme raflaa: ruokaravintola, oluthuone ja gastrobar – minkä sinä valitsisit?

Teksti:
Marko Eriksson
Kuvat:
Leena Koskela
Julkaistu: 23.10.2019
Muokattu: 23.10.2019
Lipunmyynti, odotusaula, kello ja ravintola – muun muassa nämä kaikki ovat perinteisesti löytyneet suomalaiselta rautatieasemalta. Uusi kauppakeskus Mall of Tripla on nostanut Pasilan aseman palvelutarjonnan aivan uudelle tasolle, kun yksistään ravintoloita löytyy yli 60.

Nautittavaa joka makuun

Fredde’s on ruokaravintola, jossa grillataan Suomen suurimmalla hiiligrillillä, paistetaan puilla lämmitettävässä uunissa mahtavat napolipizzat ja tuunataan proseccoa aamusta iltaan. Fredde’s on kauppakeskuksen ainoa elävän tulen ravintola.

”Chipotle-lohi ja iberico-possu tulevat olemaan Fredde’sin suosikkeja. Jälkkäripuolelta suosittelen toffeevanukasta. Se on kaikkien jälkiruokien kuningatar!” arvioi ryhmäpäällikkö Henni Paajanen HOK-Elannosta.

Urban Rabbit on rouhean boheemi gastrobar, jossa valmistetaan Son of a Punchin kanssa yhteistyössä suunniteltuja maailmanluokan signature-drinkkejä, nautitaan kuohuvaa, olutta ja viinejä sekä tietenkin urbaania gastroruokaa. Hennin mukaan henkilökunnan omaksi suosikiksi on noussut Kani la Rusta -niminen cocktail, ja sen uskotaan tekevän väkevän vaikutuksen myös asiakkaisiin.

Oluthuone Ratamo pyrkii olemaan ei enempää eikä vähempää kuin Pasilan paras olutravintola. Siellä piipahdetaan matkan varrella tai viivähdetään pidempäänkin.

”Laajan valikoiman ja asiantuntevan palvelun äärellä asiakas on Ratamossa kuin kotonaan”, Henni lupaa.

Keskeisillä paikoilla

Asiakaspaikkoja HOK-Elannon ravintoloissa on yhteensä noin 600. Sijainnit ovat erittäin hyvät kiinnostavassa ja kehittyvässä Tripla-kokonaisuudessa.

”Oluthuone Ratamo on keskellä vilkasta asemarakennusta – sillä on varmasti Pasilan paras terassi! Fredde’s ja Urban Rabbit sijaitsevat kauppakeskuksen 4. kerroksessa, ja niihin on sisäänkäynti myös kivijalassa”, Henni kertoo.

Enemmän tietoa Triplasta:

Lisää aiheesta