Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

5 hääparia sanoi tahdon - hotelli muuttui suureksi vihkisaliksi

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 6.3.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Radisson Blu Plaza Hotel järjesti 3.3. Talvihäät-tapahtuman, jossa vihittiin viisi pariskuntaa. Yhteiset juhlat jatkuivat hotellin tiloissa.

Yksi vihityistä hääpareista oli Sonja Tarmo ja Teemu Lindberg. Neljä vuotta kihloissa ollut helsinkiläispariskunta kiinnostui tapahtumasta sen helppouden vuoksi.

Kaikki juhlameikistä ja -kampauksesta, kukista, kuvauksesta ja musiikista lähtien oli otettu järjestelyissä huomioon.

Tämä vaikutti helpolta ratkaisulta.

"Häistä oli jo pitkään puhetta, mutta käytännön toteuttaminen tuntui hankalalta. Tämä vaikutti helpolta ratkaisulta, kun kaikki on mietitty valmiiksi. Myös erilainen, yhteisöllinen juhla loisteliaassa miljöössä kiinnosti", Sonja kertoo.

Pariskunnat vihittiin porrastetusti Juho Rissasen lasimaalauksin koristellussa, historiaa huokuvassa salissa.

Yhteiset juhlat jatkuivat ravintolasalin puolella, ja jatkoja tanssittiin kolmeen asti dj:n johdolla. Suurin osa hääpareista jäi hääyöksi hotelliin.

Loistava sijainti, historialliset puitteet

Tapahtuma tarjosi yhteisöllisen juhlaelämyksen historiallisesti arvokkaassa miljöössä. Plaza vastasi kaikista hääjärjestelyistä tehden päivästä hääpareille vieraineen mahdollisimman helpon ja huolettoman.

Hotelli järjesti etukäteen tilojen esittelyn ja tapaamisen vihkipapin kanssa. Häitä edeltävänä iltana vietettiin hotellin järjestämää illallista hääparien kesken ja hääpäivänä hotelli tarjosi valmistautumistilat hääpareille.

Hotellinjohtaja Saija Gerpen mukaan Radisson Blu Plaza on hotelli ja tapatumatalo, jossa asiakkaille tarjotaan mielellään uusia tapoja nauttia elämän tärkeistä hetkistä.

"Plazasta tekee ainutlaatuisen juhlatalon sen loistava sijainti, historiallisesti arvokkaat puitteet sekä upea henkilökunta ja kansainvälisestikin palkittu palvelun laatu. Plazassa hääpari saa keskittyä olennaiseen, sillä teemme hääjärjestelyt mahdollisimman helpoksi", Gerpe sanoo.

Juttu jatkuu kuvan alla

Omanlainen juhla jokaiselle

"Tässä häätapahtumassa oli todella mainiota olla mukana. Oli hauskaa huomata kuinka välitön tunnelma illallissalissa oli ja kuinka jokainen sai kuitenkin päivästään omanlaisensa" , sanoo hää- ja juhlasuunnittelija Pertti Huhtilainen DIVINE hää- ja juhlasuunnittelutoimistosta.

"Näen tällaisten tapahtumien mahdollisuudet rajattomina, kun ei haluta järjestää suuria omia juhlia vaan liittyä helposti valmiiksi ajateltuun kokonaisuuteen."

Radisson Blu Plaza Hotel tarjoaa räätälöityjä hääpaketteja ja tarvittaessa vastaa häiden järjestelyistä alusta loppuun asti yhteistyökumppaneiden palveluita hyödyntäen.

Lus lisää

Lisää aiheesta