Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Voit ostaa Yhteishyvän parhaat kotiruoat -keittokirjan Prismoista, suurimmista S-marketeista sekä Prisman verkkokaupasta.

Suomalaisten suosikkireseptit nyt yksissä kansissa - Yhteishyvän parhaat kotiruoat sisältää yli 100 herkullista ohjetta

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Julkaistu: 6.9.2022
|
Muokattu: 3.3.2023
Keittokirjojen uusi klassikko on ilmestynyt! Yhteishyvän parhaat kotiruoat –keittokirjasta löydät yli 100 ohjetta helppoihin arkiruokiin ja viikonloppuherkkuihin, joista ei makua puutu.

Yhteishyvän sisältöpäällikkö Sanna Autio kertoo, että kirjan reseptit on suunniteltu terveellisyys mielessä pitäen ja liiallista rasvaa sekä sokeria välttäen. Ohjeet ovat myös tuttuun tapaan erittäin käytännöllisiä: raaka-ainelistat ovat napakoita ja tuotteet kuuluvat Prismojen ja S-marketien valikoimaan. "Haluamme kannustaa kotikokkeja myös kotimaisten raaka-aineiden käyttöön. Toivomme, että kirjan avulla kaikki pääsevät sekä kokeilemaan jotain uutta että palaamaan yhä uudelleen omiin suosikkiruokiinsa”.

Vaihtoehtoja kaikenlaisiin ruokavalioihin

Kirjan reseptit on jaoteltu kasvis-, kana-, liha- ja kalaruokiin, vegaanisiin ruokiin, lisukkeisiin, jälkiruokiin, aamu- ja välipaloihin sekä suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Sopiva vaihtoehto löytyy hakemiston avulla helposti myös pääraaka-aineen tai tarpeen mukaan. Arjen suunnittelua helpottamaan löydät kirjasta myös kuuden viikon valmiin ruokalistan.

Parhaat kotiruoat –kirjan reseptit on suunniteltu myös hävikin ehkäisy mielessä pitäen. Raaka-aineita käytetään kokonainen pakkaus, jotta purkin pohjia ei päätyisi hävikkiin. Resepteissä on myös oivaltavia vinkkejä ruokien ja leivonnaisten tuunaamiseen sekä raaka-aineiden monipuolisempaan käyttöön.

Kauan toivottu keittokirja on noussut syyskuun alussa Prisman myydyimmäksi kirjaksi!

Voit ostaa Yhteishyvän parhaat kotiruoat -keittokirjan Prismoista, suurimmista S-marketeista sekä Prisman verkkokaupasta.