Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Veikeät Vimman ja Neulomon vaatteet nyt Prismoissa. Katso mallisto!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 31.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Sympaattinen Vimma x Neulomo -mallisto on valmistettu kankaista, joille on annettu mahdollisuus uuteen elämään. Prisma tuo vaatteet mahdollisimman monen perheen ulottuville.

Vauvoille ja leikki-ikäisille suunnatussa mallistossa on paljon ainutkertaisia asioita. Kangaspakat ommellaan aina loppuun ja uusia värikomboja syntyy sitä mukaan, kun tuotanto tekee edellisistä valmista, Vimma:n Marjut Rahkola kuvailee. Vaatteissa nähdään spesiaaleja malleja, jotka kuuluvat tiettyyn sesonkiin. Eri Shimatsukan luoma upea 'räpäys' -kuvio täydentää ja kokoaa värikirjoa yhteen.

Tähän maailmaan ei kannata tuottaa enää yhtään uutta kangasta.

"Tähän maailmaan ei kannata tuottaa enää yhtään uutta kangasta, ennen kuin olemassa olevat materiaalit on käytetty riittävän hyvin ja monipuolisesti, Vimma:n design manager Marjut Rahkola toteaa."

Vimma x Neulomo lastenvaatteet jatkavat Prisman kotimaisten designbrändien sarjaa

Jättimäinen värikäs kangasrullarivi Nokian Neulomon tehtaalla sai Marjut Rahkolan inspiroitumaan. Vanhoille kankaille haettiin uusi elämä yhteistyössä Nokian Neulomon kanssa. Samalla myyntipaikaksi valikoitui Prisma, sillä Neulomolla oli takanaan hyvä yhteistyö Prisman kanssa. Yhteen lyöttäytymällä uniikki mallisto saadaan mahdollisimman monen lapsiperheen ulottuville.

Yhteen lyöttäytymällä uniikki mallisto saadaan mahdollisimman monen lapsiperheen ulottuville.

"Meille on tärkeää yllättää asiakkaamme säännöllisesti tuomalla tarjolle uutta ja kiinnostavaa päällepantavaa. Uskon, että tämä mallisto on yksi hyvä syy lisää poiketa Prisman pukeutumisen osastolle", valikoimajohtaja Päivi Hole summaa.

Malliston vaatteet saatavilla nyt Prismoista. Mallisto ja valikoima vaihtelee Prismoittain.