Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hotellin aamupalalla tarjolla paikallista

Teksti:
Heidi Hänninen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.3.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Mustaa makkaraa Tampereella, kakkoa ja tyrnihilloa Porissa, itse tehtyä pannukakkua Oulussa ja kalakukkoa Kuopiossa. Sokos Hotellien aamupalalla tarjotaan paikallisia tuotteita.

Kaikki Suomen Sokos Hotellit ovat jo vuoden ajan tarjonneet vähintään yhden paikallistuotteen aamupalalla. Tämä on vastaus asiakaskyselyssä ilmenneisiin toiveisiin.

"Kaikissa hotelleissa on ainakin yksi ja useissa kaksi tai kolme paikallista tuotetta. Toisissa hotelleissa paikallistuote saattaa vaihdella kolmen viikon jaksoissa", kertoo konseptipäällikkö Janina Nurmela SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Nurmelan mukaan paikallistuotteet tulevat valtaosin noin 50 kilometrin säteeltä hotellista. Joissain tapauksissa paikallistuote voidaan tehdä itse.

"Paikallista voi olla myös resepti, joka liittyy jollain tavoin hotelliin, alueeseen, historiaan, henkilökuntaan tai esimerkiksi tunnettuun asiakkaaseen."

Asiakkaat erottavat paikallistuotteet erityisistä infolapuista. Nurmela lupaa, että Sokos Hotellien aamiaisvalikoimaa kehitetään jatkuvasti.