Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kokeilin digiä: "Sähköinen kassakuitti auttaa seuraamaan arjen kuluja"

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Suomentaja Jukka-Pekka Pajunen vaihtoi paperiset kassakuitit kokonaan sähköiseen asiointiin. Enää hänen ei tarvitse toistaa kassalla "ei kuittia, kiitos!"

"Sähköisten kassakuittien ansiosta paperiset kuitit ovat minulle historiaa. Minulle ei enää tulosteta S-kauppojen kassalla kuittia, vaan se päätyy sähköiseen arkistoon.

Kuittien sähköinen arkistointi on hyödyllinen ja ympäristöystävällinen palvelu. Kemikaalipitoinen paperi ei voi olla luonnolle hyväksi. Suurin osa säästämistäni paperisista kuiteista on päätynyt roskiin lähes poikkeuksetta.

Olen huomannut seuraavani entistä enemmän menojani ja kulutustottumuksiani, kun kaikista ruokaostoksistani saamani kuitit ovat tallessa. Uskon, että sähköisen kassakuitin yleistyessä kauppojen jonot liikkuvat nopeammin ja myyjien työ helpottuu. Asiakkaidenkaan ei tarvitse enää toistaa 'ei kuittia, kiitos'", Jukka-Pekka Pajunen kertoo kokemuksistaan.

Kokeilin digiä! -juttusarjassa omistajat testaavat S-ryhmän digipalveluita ja kertovat mielipiteensä.

Ota sähköinen kassakuitti käyttöön joko S-mobiilissa tai kirjautumalla S-kanavan Oma S-kanava -osioon. Lue lisää: s-kanava.fi/kassakuitti.