Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maistuisiko yksilöllinen hotelliaamiainen?

Teksti:
Kirsi Särkkä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.1.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Radisson Blue Hotellien uudistettu Super Breakfast korostaa yksilöllisyyttä, terveellisyyttä ja aitoja makuja. Tarjolla on muun muassa tuoreita hedelmiä, smoothieita, uunituoreita leivonnaisia ja asiakkaiden toiveiden mukaan paistettuja munakkaita.

Sijainti ja aamiainen ratkaisevat hotellin valinnan. Siksi Radisson Blu Hotellien uudistettu Super Breakfast on kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

"Meillä asiakas voi puristaa mehunsa appelsiineista itse. Tarjolla on terveellisiä mehushotteja ja smoothieita. Haluamme asiakkaamme tuntevan, että olemme valmistaneet aamiaisen juuri hänelle.  Käytämme tuoreita sesongin raaka-aineita", kertoo keittiömestari Mike Tuomi Helsingin Radisson Blu Plaza Hotellista.

Aamiaiskattaus muistuttaa yksityiskohtineen enemmän maalaistoria tai deliä kuin perinteistä buffetpöytää.

"Aamiaiselämykseen kuuluvat makujen lisäksi kauniit esillepanot, oikeanlainen valaistus, tuoksut, musiikki ja tunnelma", Tuomi kuvailee.