Annos mehevää lasagnea ja lasillinen hedelmäistä viiniä – siinä täydellinen ohjelma elokuun iltaan. Kesäkurpitsasato on kukkeimmillaan, ja ohueksi viipaloidut vihreät patukat syrjäyttävät pastalevyt vegaanisessa lasagnessa.
Juoman valintaa kesäkurpitsa ei kuitenkaan ohjaa, vaan pelin ratkaisee kasvislasagnen tomaattipohjainen kastike. Siihen muhitetaan purjoa, porkkanaa, punaisia linssejä ja yrttejä, jotka tekevät kasvislasagnesta lempeän mutta runsasaromisen ruoan. Ainesten luontainen makeus tulee esiin haudutuksen ja uunikypsennyksen myötä.
Täyteläiseksi pyöristynyt kesäkurpitsalasagne ja marjaisa Signed by Cabernet 8 % täydentävät ihanteellisesti toisiaan. Juoman kepeä hapokkuus toimii rehevän ruoan vastapainona raikastaen makuaistin suupalojen välillä. Samalla tummanpuhuvat luumun ja mustaherukan aromit hakevat makuparin tomaattikastikkeen makeudesta ja yrteistä.
Täyteläiseksi pyöristynyt kesäkurpitsalasagne ja marjaisa Signed by Cabernet 8 % täydentävät ihanteellisesti toisiaan.
Hienoinen suklaisuus tuo ryhtiä australialaiseen cabernet sauvignoniin, jonka tanniinit ovat kuitenkin pehmeät. Kasvisruoan herkät maut eivät tämän voimakkaampia tanniineja kaipaa. Signed by Cabernet 8 % on ruokaparinsa tavoin vegaaninen: sen kirkastamiseen ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.
Signed by Cabernet 8 % on parhaimmillaan hieman viilennettynä, noin 16–18-asteisena. Mutkaton ja matala-alkoholinen cabernet sauvignon on erinomainen valinta myös pizzan ja pastojen seuraksi.