Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Susanna Einon (vas.) ja Johanna Salmijärven matka alkoi Eckerö Linen kyydissä. M/s Finlandialla matkan voi viettää rauhassa loungessa, jossa on langaton nettiyhteys ja naposteltavaa. Isomman nälän yllättäessä voi herkutella buffetissa.

Yhteishyvän muuttumisleikki: Siskokset saivat uuden tyylin Tallinnassa

Kuvausjärjestelyt:
Akira Ahola ja Ida Nisonen, Sokos Helsinki, Meelis Kriik ja Dina Tshistjakova, Make Up Store
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Siskokset Susanna ja Johanna hakivat mukaan Yhteishyvän muuttumisleikkiin. Pian he jo seilasivatkin tyttöjen reissulle Tallinnaan.

"Täällä olisi siskokset, jotka kaipaavat piristystä arkeen!" viestittivät tamperelaiset Susanna Eino, 30, ja Johanna Salmijärvi, 38, Yhteishyvän toimitukseen.

Sairaanhoitajina työskentelevien naisten arki on hektistä ja kahdenkeskeinen aika siskon kanssa harvinaista luksusta.

"Usein meillä on miehet ja lapset mukana. Siksi muuttumisleikki ja kahden päivän irtiotto lapsiperheen arjesta on täydellistä lomaa", iloitsee kolmen lapsen äiti Johanna.

Siskokset hurauttivat Tampereelta Helsingin Sokokselle, jonka sovituspalvelusta urheilullisille naisille löydettiin rennot matka-asut. Sitten reissu jatkui lahden yli Tallinnaan.

"Eckerö Linen loungessa matkustimme mukavasti herkkuja napostellen. Mukaan valitut vaatteet tuntuivat omilta ja antoivat varmuutta kameran eteen heti ensimmäisistä kuvista alkaen", Salmijärvi kuvailee.

Tallinnassa majoituttiin Solo Sokos Hotel Estoriaan. Siellä odottivat Viron parhaana palkittu hotelliaamiainen ja hemmottelevat kauneushoidot.

"Näytät samalta kuin hääpäivänäsi. Niin kauniilta", Susanna Eino kehuu sisartaan kuvausten edetessä Tallinnan kaduilla.

Johanna ja Susanna ovat keskenään samankokoisia, joten vaatteita soviteltiin ahkeraan ristiin. Biker-mallisen takin voikin pukea niin korkokenkien kuin collegehousujen kaveriksi mieltymystensä mukaan.

Sisaret meikkaavat arjessa hyvin vähän. Make Up Storen Meelis Kriik ja Dina Tshistjakova ottivat tämän huomioon naisia ehostaessaan. Lopputuloksena oli hyvää ihoa ja sporttista persoonaa korostavat meikit. Sokoksen Make Up Storesta voi varata itselleen ajan meikkiin tai meikkausopastukseen.

Lettikampaus kestää koko päivän. Kaupunkilomailijan kannattaa kokeilla lettikampausta, sillä se säilyy hyvänä tuulisellakin ilmalla. Letti on helpoin tehdä hiuksiin, jotka on pesty edellisenä iltana.

Siskosten hiukset letitettiin hotelli Estorian yhteydessä olevassa Viru Ilusalong -kauneushoitolassa.

"Yhdistämällä lettejä ja nutturasykeröitä saa näyttävän ja pitkään kestävän kampauksen. Mehän voimme opetella tekemään näitä toisillemme", Susanna pohtii.

Kokeile itse kesälomareissulla

  • Eckerö Linen m/s Finlandia risteilee päivittäin Helsingistä Tallinnaan. Lisäluksusta saa loungepaikalla, joka tarjoiluineen maksaa ennakkoon ostettaessa 18 euroa yhteen suuntaan (laivalta 20 euroa). S-Etukortilla saat Bonusta matkoista ja laivaostoksista. Varaa osoitteessa Eckeroline.fi.
  • Solo Sokos Hotel Estoria ja Original Sokos Hotel Viru tarjoavat kauniit unet, kun haluat viipyä Tallinnassa pitempään. Hotellit sijaitsevat keskellä kaupunkia. Yöpymisestä kertyy Bonusta. Varaa osoitteessa Sokoshotels.fi.
  • Sokoksen sovituspalvelussa pukeutumisneuvojat suosittelevat juuri sinulle parhaat värit ja istuvuuden. Palvelu on maksuton eikä velvoita ostamaan. Varaa aika etukäteen omasta Sokoksestasi puhelimitse tai verkossa osoitteessa Sokos.fi.

Autamme lukijoitamme löytämään parhaat puolensa. Hae mukaan, lähetä itsestäsi lyhyt esittely ja kuva: yhteishyva.toimitus@sok.fi.