Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhteishyvän muuttumisleikki: Näin luot upean juhlatyylin

Teksti:
Akira Ahola
Kuvausjärjestelyt:
Heidi Kousa
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.12.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Yhteishyvän muuttumisleikissä haettiin suomalais-roomalaista lookia upealle Kaino Di Silvestrelle.

Yhteishyvän muuttumisleikissä haettiin suomalais-roomalaista lookia upealle Kaino Di Silvestrelle.

Yhteishyvän lukija Kaino Di Silvestre, 63, sai viettää päivän muuttumisleikin pyörteissä. Näyttävä nainen oli toivonut vinkkejä aikuisen naisen juhlapukeutumiseen, ja hihoistaan sopiva talvitakkikin oli toiveissa.

"Usein tuntuu, että hihat jäävät lyhyiksi. Tämä villakangastakki istui täydellisesti, oli hyvä päällä ja käy arkisempaan sekä juhlavampaan tyyliin", helsinkiläinen Di Silvestre iloitsee.

Media-alalla työuransa tehnyt Di Silvestre rakastaa Italian kulttuuria, muotia ja kieltä. Saapasmaassa naiset panostavat pukeutumiseen, ja ripauksen siitä voi hyvin tuoda mukanaan Suomeen. Tyyliäkin enemmän hän ihailee italialaisten eloisuutta, positiivisuutta ja iloisuutta.

"Hymy, se on asusteista parhain ja pukee kaikkia", energinen nainen nauraa.

Kamera, Kaino Di Silvestre ja kuvausryhmä tulivat hyvin toimeen. Asteittain uudistuvassa Sokos Hotel Presidentissä toteutettu muuttumisleikki ja naistyöryhmällä vietetty päivä olivat ikimuistoisia niin tekijöille kuin jutun päätähdelle.

"Kaikki sujui suurella ammattitaidolla, jota saatoin vain ihmetellä. Minä sain vain nauttia kaikesta hemmottelusta. Tällaista se varmaan on kuningattarilla joka päivä: puetaan, kammataan ja meikataan, eikä vaatteitakaan tarvitse itse valita", hän iloitsi.

Pehmennä kokotummaa asua vaaleilla asusteilla ja värikkäillä yksityiskohdilla. Hyvissä korkokengissä jalatkin jaksavat.

Pitkähihainen, helmaltaan kellomainen mekko oli kuin tehty Kainolle.

Kuvauspaikkana Sokos Hotel Presidentti.