Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kävellen kavereiksi: "Löysin netistä samanmielistä seuraa lenkkipolulle"

Teksti:
Marika Harjumaa
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.10.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Yrittäjät Siru Pulliainen ja Mira Basu löysivät toisensa WalkaFriend-palvelun kautta. Nettipalvelu yhdistää kävelykaverit ympäri Suomen.

Miten päädyitte lenkkikavereiksi, pilatesopettaja Siru Pulliainen, 47, ja kauneushoitolayrittäjä Mira Basu, 45?

"Olemme tienneet toisemme jo vuosia, mutta WalkaFriend-palvelun avulla päädyimme kävelemään yhdessä. Olemme molemmat yrittäjiä, joten meille sopivinta on mennä lenkille lounas-aikaan. Usein käymme vielä sushilla kävelyn jälkeen.

Kävelemme reippaasti Espoon rantareittiä. Meri on aina ihana, jopa myrskyssä. Lenkki katkaisee mukavasti päivän. Aikataulujemme ansiosta meidän ei tarvitse kävellä pimeässä, vaan saamme aina valoa.

Lenkillä käymme tietysti läpi kuulumisemme ja puhumme kaikesta mahdollisesta. Usein aiheena on yrittäjän arki. Välillä, kun yrittäminen tuntuu tosi rankalta, juttelu auttaa ja toiselta saa uutta perspektiiviä. Vertaistuki on tosi tärkeää ja käy terapiasta.

Joskus lenkille lähtiessä voi olla stressaantunut olo, mutta ei koskaan sen jälkeen. Hyvä seura, liikunta ja raitis ilma virkistävät takuuvarmasti."

WalkaFriend on nettipalvelu, jonka kautta itselleen voi etsiä kävelykaverin joko omalta alueeltaan tai matkustaessaan. Ilmainen palvelu löytyy osoitteesta www.walkafriend.com.