Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uusi Yhteishyvä on ilmestynyt, koronaviruksen takia lehdessä on osin vanhaa tietoa

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 25.3.2020
|
Muokattu: 25.3.2021
Uudessa Yhteishyvässä puhutaan Bonuksista, tutustutaan vuonankaalin viljelyyn ja kuullaan viisaita sanoja Tarja Haloselta.

Uusi Yhteishyvä on ilmestynyt. Huhtikuun lehden kantavana teemana on osuustoiminnan tuottama taloudellinen hyöty. Viime vuonna vihreän S-Etukortin omistajille maksettiin keskimäärin yli 160 euroa Bonusta – osa toteutti bonusrahoilla unelmia, osa pisti rahat säästöön. Lehdessä on monia muitakin kiinnostavia juttuja, vierailemme esimerkiksi Turun Hotelli Seurahuoneella ja kuulemme, millaista iloa SPR:n vapaaehtoinen ystävä tuo 95-vuotiaan Irjan elämään. Tuotteen takana -sarjassa esittäytyvät vuonankaalin viljelijät. Presidentti Tarja Halonen muistuttaa siitä, että meillä jokaisella on vastuu kanssaihmisistämme.

Lehteä tehdessämme emme vielä tienneet, miten suuria muutoksia koronavirus tulee aiheuttamaan meidän kaikkien elämään. Lehden painamisen jälkeen paljon on muuttunut. Tästä johtuen lehdessä ja sen liitteissä kerrotaan asioista, kuten tapahtumista, eduista ja tuotteista, jotka eivät muuttuneessa tilanteessa pidä enää paikkaansa. Kiitämme lukijoitamme ymmärryksestä ja toivomme lehden tuovan iloa arkeenne.

Lue huhtikuun Yhteishyvän juttuja

Osallistu lukija- tai ristikkokilpailuun

Lisää aiheesta