Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nya Samarbete har utkommit, på grund av coronaviruset innehåller tidningen delvis föråldrad information

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 25.3.2020
|
Muokattu: 28.1.2021
Nya Samarbete innehåller artiklar om Bonus och odling av mâchesallat och dessutom får vi höra visdomsord av Tarja Halonen.

Nya Samarbete har utkommit. Det bärande temat i aprilnumret är den ekonomiska nytta som den kooperativa verksamheten skapar. I fjol betalades i genomsnitt över 160 euro i Bonus till innehavarna av gröna S-Förmånskort – vissa förverkligade drömmar med hjälp av sina bonuspengar, andra sparade pengarna.

Det finns även många andra intressanta artiklar i tidningen, vi besöker till exempel hotell Seurahuone i Åbo och får höra vilken stor glädje 95-åriga Irja har av sin frivilliga vän från Finlands Röda Kors. I artikelserien Bakom produkten presenterar sig en grupp odlare av mâchesallat. President Tarja Halonen påpekar att vi alla har ett ansvar för våra medmänniskor.

När vi jobbade med Samarbete visste vi ännu inte hur stora förändringar coronaviruset skulle komma att medföra i våra liv. Mycket har förändrats sedan tidningen gick i tryck. Av den anledningen innehåller tidningen och bilagorna information om evenemang, förmåner och produkter som i det förändrade läget inte längre är korrekt. Vi tackar er läsare för er förståelse och hoppas att tidningen ger glädje i vardagen.

Du kan läsa Samarbete på internet >

Du kan läsa Säsong på internet