Perinteinen pääsiäismenu karitsasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Perinteinen pääsiäismenu karitsasta

Perinteinen pääsiäismenu karitsasta

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 3.3.2020
Muokattu: 31.8.2020
Yrttinen karitsa on pääsiäispöydän tähti! Alkuun maistuu upean värinen tuorehernekeitto ja jälkiruoaksi hieman kevennetty pasha.

Tuorehernekeitto

Pakasteherneistä valmistettu raikas Crème Ninon eli ranskalainen hernesosekeitto sopii juhla-aterian alkuruoaksi. Viimeistele keitto rapeilla pähkinöillä ja halutessasi pekonilla.

Yrttinen karitsanpaisti

Karitsa on pääsiäispöydän klassikko. Tuoreet yrtit, valkosipuli ja sitruuna takaavat maukkaan paistin.

Kermaperunat

Mehevä perunapaistos sopii täydellisesti karitsan rinnalle.

Pasha

Raikkailla hedelmillä koristeltu kevyempi pasha maistuu modernin pääsiäisaterian jälkiruokana.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Lisää aiheesta