Sekoita rahkaan keltuainen, sokerit ja mantelirouhe.
Hienonna rusinat sekä kuivatut hedelmät. Lisää rahkaseokseen.
Vaahdota kerma ja lisää rahkan joukkoon. Mausta seos sitruunamehulla.
Kaada seos sideharsokankaalla vuorattuun muottiin tai siivilään. Painele tiiviiksi, tasoita pinta ja peitä kelmulla. Laita pashan alle astia, johon neste valuu, ja laita jääkaappiin yön yli.
Kumoa pasha tarjoilulautaselle ja koristele tuoreilla hedelmillä.
Vinkki: Voit käyttää puisen pashamuotin sijaan esimerkiksi siivilää, juustomuottia tai suodatinpaperilla vuorattua kahvinsuodatinta, jossa ei ole tippalukkoa.
Katso reseptit ja ideat ihaniin pääsiäisleivonnaisiin ja herkullisiin ruokiin:
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.