Pasha - Yhteishyvä

Pasha

???
Kappaleita
1
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Rahkaa
1 kpl
Keltuainen
1/2 dl
Sokeria
1/2 dl
Mantelirouhetta
1 tl
Vaniljasokeria
1/4 dl
Korintteja tai rusinoita
1/2 dl
Sukaatteja tai kuivattuja papaijan tai ananaksen paloja
1 dl
Vispikermaa

TARJOILUUN

Hedelmiä

Näin teet

1

Sekoita rahkan joukkoon keltuainen ja sokerit. Hienonna rusinat tai korintit ja kuivatut hedelmät. Sukaatinpalat voi käyttää sellaisenaan. Sekoita mantelirouhe ja hedelmänpalat rahkaseokseen.Vaahdota kerma ja lisää rahkan joukkoon.Kaada seos pashamuottiin tai käytä 1x4 -kokoista kahvinsuodatinta, jossa ei ole tippalukkoa. Aseta suodatinpaperi suodattimeen ja kaada seos siihen. Paina massa tiiviiksi, tasoita pinta, peitä kelmulla ja nosta kulhossa jääkaappiin.Anna nesteen valua yön yli. Kumoa tarjolle ja koristele hedelmillä.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa