Yrttinen karitsanpaisti
Ainekset
Valmistus
Pyyhi paisti kuivaksi ja tee siihen 10 viiltoa terävällä veitsellä. Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet. Työnnä puolikas valkosipulinkynsi kuhunkin viiltoon.
Kuumenna voi ja öljy pannulla. Ruskista paisti voi-öljyseoksessa kauttaaltaan hyvän väriseksi. Siirrä liha uunivuokaan. Työnnä paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan.
Hienonna yrtit ja hiero niistä noin ¾ lihan pintaan. Paahda lihaa 120-asteisessa uunissa, kunnes mittari näyttää 65 astetta. Tähän menee noin tunti.
Ota liha uunista, peitä löyhästi foliolla ja anna vetäytyä vähintään 20 minuuttia.
Viimeistele paisti lopuilla hienonnetuilla yrteillä.
Katso reseptit ja ideat ihaniin pääsiäisleivonnaisiin ja herkullisiin ruokiin:
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.