Sauli Kemppainen pyöritti yksityisyrittäjänä hienostuneita fine dining -ravintoloita ja takoi huippulaadusta kertovia Michelin-tähtiä maailmalla. Nyt hän työskentelee keittiöpäällikkönä S-ryhmän Harbore-ravintolassa, joka avataan 30. elokuuta Helsingin Katajanokalle, puurakenteisen Solo Sokos Hotel Pier 4 -designhotellin yhteyteen.
”Jos joku sanoo, että S-ryhmä ja Kemppainen eivät sovi yhteen, saa tulla sitten kokeilemaan uutta ravintolaa”, Sauli Kemppainen sanoo.
”Yhtenä motiivina tässä onkin, kuinka suuresti pystyn ihmiset yllättämään. Ja minä tulen yllättämään heidät todella suuresti.”
Harbore-ravintolaan Kemppainen tuo fine dining -maailmasta vain tiukan kurin. Moni muistaakin Kemppaisen Hell’s Kitchen Suomi -tositelevisio-ohjelman jämäkkänä keittiöpäällikkönä kymmenen vuoden takaa.
Kemppainen avaa seuraavaksi tärkeimpiä ruokaperiaatteitaan ja sitä, miten ne tulevat näkymään uuden ravintolan toiminnassa ja ruokalistassa.