Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kaurainen kanabowl

Kanaruokia joka makuun

Broilerista syntyy monta arjen suosikkiruokaa: kokkaa kanakeittoa, pyöräytä herkullinen broileripasta tai tarjoa kanakastiketta riisin kanssa. Katso helpot ja herkulliset kanareseptit arkeen ja viikonloppuun!

Nopeasti kypsyvä, monipuolinen ja maukas kana maistuu aina! Nopea kanakastike, helppo kanarisotto ja näppärä broileriwokki ovat arjen luottoruokia, kun taas broileripata ja mehevä kanalasagne sopivat erityisen hyvin viikonlopun herkutteluun. Kanasalaatti, broileripyörykät ja broileripiirakka ovat myös käteviä eväitä töihin tai piknikille.

Miedon makunsa ansiosta kanan voi maustaa monella tavalla. Lisää kanakeittoon currya ja kookosta, kokeile intialaisista ja nepalilaista ravintoloista tuttua butter chickeniä, grillaa japanilaisia yakitori-kanavartaita tai käytä kanaa texmex-ruokien kunkkuun, nachopeltiin.

Suomessa kokataan etenkin broilerin rintafileitä ja niistä tehtyjä, nopeasti kypsyviä suikaleita, mutta ruoanlaitossa kannattaa muistaa myös edulliset koivet, rintafilettä mehevämmät paistileikkeet ja näppärä broilerin jauheliha. Vai kokeilisitko kokonaisen kanan kypsennystä? Perhosmaiseksi litistettynä kokonainen broilerikin kypsyy yllättävän nopeasti!

Parhaat vinkit ja reseptit kanaruokiin