Pese ja kuori perunat sekä porkkanat. Pilko perunat ja viipaloi porkkanat. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa noin 2 cm:n paloiksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä kattilassa. Lisää broilerisuikaleet, currytahna ja ketsuppi. Paista suikaleisiin kaunis väri.
Lisää vesi, kookosmaito ja pippurit sekä perunat ja porkkanat kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Lisää lopuksi varsiparsakaalit ja keitä noin 5 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2099
502
35,0 g
21,0 g
21,5 g
8,8 g
4,0 g
23,3 g
3,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli